Tuesday, February 20, 2007

37


Mieheni näki unta, jossa hän narraa minut tatuointipuotiin ja yllyttää hankkimaan tatuoinnin. Unessa käy niin että innostunkin aiheesta siinä määrin, että unen loppu on puolisolleni silkkaa painajaista kun hän yrittää estää minua ottamasta olkavarteeni valtavaa, itse piirrettyä hymynaamaa. Miten olisi maatuskan naama?
Posted by Picasa

2 comments:

Matroskin said...

Onnea, onnea! Maatuskatatska on hyvä idea. Välillämme on varmaan taas telepaattisuutta, sillä näin unta kouluajoistamme. Inhoan muuten naisia, jotka eivät juhli omaa synttäriään saatuaan lapsia. Minä ainakin juhlin, ja isosti. Täytyy äidinkin saada olla joskus juhlimisen kohteena. Äitienpäivää ei lasketa, se on ällö ja ärsyttävä.

isoinpapu said...

Niin, en mä juurikaan juhli kuin ihan perhepiirissä. Muutama vuosi sitten jaksoin oikeasti juhlia niin että kutsuin vieraitakin jne. Se oli kivaa, nyt vaan olen niin "vanha ja väsynyt" etten jaksa järjestää. Viime vuonna, Liisun vauva-aikana, synttärini olivat vain kotona hiljaa olemista ja epäjuhlintaa(omasta toiveestani) ja se oli hyvin onnistunut syntymäpäivä.

Äitienpäivä on epäilyttävä, mutta olen alkanut tykätä siitä koska lapset tykkäävät. Ja sitten siitä on tullut mullekin kiva.

Olen pohtinut että oikeasti lasten synttärinä pitäisi aina tuoda lahja myös lapsen äidille(nyt isät suuttuu, mut te ette hei synnytä hei, sitä mä tässä ajan takaa; syntymäpäivä).Anoppini joskus toteuttaa tätä ideaa, ja sekös on hauskaa. Aah, mä saisin paaaljon paketteja, jos tämä idea virallisesti menisi läpi!