Saturday, March 17, 2007

siihen kääriydytään


Teinitytöt I ja O (eivät kuvassa) kuumeilevat ja oksentavat. Saattaa olla ettei tauti tartu koska se kerrankin alkoi noista isoista, jotka jo hallitsevat tautitilanteiden sotilaallisen hygieniaprotokollan. Tai sitten kohta kouristelemme kaikki, kilpaillen paikasta auringossa, eli pöntöllä.

Valmistaudun. Ompelin lapselle uuden lohduttavan käärmeen katkenneen tilalle. (Kierrätyskankaissa on huonot puolensa, eli heikot kohtansa). Siivoan, jotta sotku ei ahdista sairastaessa (sinänsä turhaa, koska siisteys ei kestä sairastaessa kovin kauaa. Tai muutenkaan. Ehkä tässä piilee joku alitajuinen juttu). Ostamme lisää käsidesiä. Hygienistä ruokaa. Mehua. Poninhännätän pitkät tukat. Rullaan matot syrjään. Hengitän syvään ja toivon niin että otsasuonet pullistelevat.

8 comments:

Shlesha said...

Hi ,
I like your blog, the way you write is really marvelous. I got your blog’s url from blogger list.

But why don’t you put the ads of google on your blog to generate the extra income. If you are really interested in this regard I will help you. I like helping others too. For this follow the following process:

Step 1: Open my blog www.godgiftedplace.blogspot.com
2. There is one green button botton at the beginning of the page i.e. Get Targeted ads on Your Site” click on that button.
3. You will see new page of google, click on “Click Here To Apply” on the center of the page.
4. Fill Up the informations
5. Google will review your information and send the conformation with in 1-2 days.
6. When google approves your site, log in to the adsense with original user name and password.
7. When you log in click on adsense setup.
8. select adsense ads i.e. contents ads, image ads or search
9. You get the code, paste the code on HTML/Java script on your blog on page element.
10. Ads by google appear on your site
11. When somebody clicks on google ads google pays you.

But remember don’t click on your own ad, google my terminate your account.

If you have any query u may mail me at dipzone7@hotmail.com or u can also ad me on MSN to chat live.
Visit my site too: www.colorfulnepal.com

One thing I wanna share with You:
Make Your picture Gallery and get paid when other see them:
http://www.shareapic.net/ref.php?owner=dipzone7

My Gallery: http://www.shareapic.net/content.php?gid=31976&owner=dipzone7

isoinpapu said...

Hyvänen aika... tuo amerikaanohan osaa siis sujuvaa suomea!

isoinpapu said...

olen aivan järkyttynyt. jätän tuon viestin tuohon vain koska se on niin häkellyttävän älytön mulle kohdistettuna. siis oikeesti. ja koska yritän juuri keksiä jotain äärettömän nokkelaa jne tapaa reagoida. hyvänen aika...

isoinpapu said...

tuleeko näitä usein muillekin?

heli said...

mulle tuli joskus joku joltain kinkkiäijältä. hohhoijaa! tai ainakin luulisin, että hohhoijaa on mutkattomin tapa suhtautua.

vatsataudista sen sijaan: en edes tiedä, toivoako hartaasti, ettei teihin iske joukkoepidemia, kun kerran olet niin hienosti ja viisaasti valmistautunut.

mä ensin luulin, että siinä käärmeessä on jyvätäyte, että sen voi lämmittää. mutta sitten se kyllä painais monta kiloa... tein viljan pinnasängyn (jossa se ei tosin nuku) laitasuojiksi käärmeet, mutta niistä tuli niin urpon näköset että .. voi että.

isoinpapu said...

Kyllä käärmeessä on tosiaan ihan dakronvanua sisällä. Jyvätäytteellä sillä voisi aiheuttaa henkilövahinkoja.
Mua kiinnostaa ihan sairaasti nyt ne urpon näköiset käärmeet.

heli said...

mä otan niistä kuvat. voisin melkein laittaa blogiin kuvitetun listan "surkuhupaisimmat kyhäelmät" tms.

Anonymous said...

ModeschmuckEngel die Online-Schatztruhe, voller schmuck thomas sabo detailverliebter „LiebenSachen“ Neben unseren stärksten Marken PILGRIM, thomas sabo shop KONPLOTT, Desigual und NOA NOA gibt`s bei uns noch viel thomas sabo schmuck zu entdecken!Alles was das Frauenherz begehrt. thomas sabo schmuck günstig Hipp,romantisch und verspielt, edel oder glamourös, sabo charm Mode,Schmuck,Taschen,Gürtel und tolle Geschenkideen thomas sabo engelsflügel für Frauen. Immer auf der Suche nach neuen Trends, verwöhnen wir unsere Kunden mit liebevoll ausgesuchten Kleinigkeiten mit thomas sabo schmuck günstig dem gewissen haben Faktor der jedes Frauherz ein klein angebote thomas sabo wenig höher schlagen lässt. Ein Besuch bei angebote thomas sabo armbänder www.liebesache-modeschmuck.de lohnt sich jederzeit. Ganz neu eingetroffen sind die neuen Schmuck Kollektionen Herbst 2010 anhänger kette von Konplott. Miranda Konstandinidou hat sich mal wieder selbst übertroffen. Schauen Sie vorbei und gönnen Sie sich mal wieder was.