Monday, April 16, 2007

aurinkoinen päivä
Kevätpaita neiti S:lle. Se on vielä kesken kuten etukappaleen hakaneulasta huomaa, eikä kaulus ole ollenkaan noin tahmaisen näköinen kuin kuvassa. Paita on yllä tosi kiva. Yritän kirjailla siihen jotain pientä kuviota. Saas nyt nähdä.

Vietin koko iltapäivän lasten kanssa ulkona, meren äärellä. Lehtometsä kukkii sinisenään ja valkovuokkojakin näkyy jo. Myös näin (vaan en kuullut!) kevään ensimmäisen punarinnan kotinurkilla. Lintukirja kourassa voin kertoa myös uuttukyyhkyn pesivän jossain pihapiirissä, ja tuolla merenäären lehdossa rummuttelivat tikat toisilleen pihan poikki.

Ehkä minun täytyy vielä perustaa aloittelevan lintubongarin blogi. Linnut rulaa.

2 comments:

Elli Velli K. said...

Todella nätti paita! Hieno malli! Mistä kaava on? Aiemmassa viestissä oleva nalle on kanssa aivan vastustamaton. Luulin ensin, että tarkoitit nallen muistuttavan sitä kaameaa Sikarisakaria itseään...ei sentäs! On ihana.

isoinpapu said...

Ah, tosiaan, paidan kaava on melkoisesti muunneltu ottobren kaava (viime vuoden syysnumero). Jostain syystä unohdin ettei kaava toimi neitoselle lainkaan sellaisenaan, jaa jaa, pääni on synkeä unohduksen syöveri.
Olen kuitenkin niin huono ompelija, että joku oikea kaava antaa mukavasti varmuutta, vaikka siitä sitten loppujen lopuksi muuttaisikin lähes kaiken, niinkuin tässä (pituus, leveys, vekit, hihat, kaula-aukko, materiaali).

Kivaa että nallella on fani! Mäkin tykkään, kyllä nallen nyt kelpaa!