Friday, May 18, 2007

lippislätsä


Kirpparilta löytyi riekaleiksi kulunut, hyvin suurikokoinen jokapoika-paita. Kuosi ja väritys on mieleinen, joten ostin materiaaliksi. Hiha riitti tähän lippislätsään. Lätsä korostaa kantajansa persoonaa oivasti.

6 comments:

heli said...

hie-no! toivottavasti se meidän kuponki käy just tollasiin. meillä ei tällä hetkellä oo muita mittanauhoja kuin semmonen metallinen remonttireiska-rulla, mutta mittailen heti kun on.

Elli Velli K. said...

Loistava idea! Ja lippiksen malli on huomattavasti parempi kuin 'aidon' mari-lätsän, joka on aika kekkana. Varastan idean jahka kerkiän;).

isoinpapu said...

Hatun ohje on vähän samantyyppinenkn kuin whipup- saitilla talvella oli.(löytynee tutorials-kohdasta. öh, ehkä). Siis vain pulleahkoja kolmioita yhteen ja lipanmuotoinen kaareva pala lipaksi. Tässä on jopa vuorikangas, joka kivasti napakoittaa lätsää. En ompele kuin simppeleitä malleja. Oon aika simppeli tyyppi.

Ja Heli, kyllä: kuponki kelpaa mainiosti.Saatte myöhästyneen synttärilahjan lätsän muodossa tässä joskus. Tsekkaile neuvolakorttia, en tarvi mitään millintarkkuuksia.

heli said...

löysin paperisen ikea-mittanauhan. mitat ovat: lapsi 44cm, äiti 55cm ja isä 56cm.

mä yritin etsiä sitä lätsähommaa joskus whipupin tutorialsista, mut en jaksanu etsiä niin kauan että oisin löytänyt...

Kanerva said...

Tosi hieno lippis! Onko tuollainen mahdoton homma ommella eli osaisko vähemmän ommellutkin? Minä olen keskittynyt ompelemaan lähinnä vaippoja, verhojen saumoja ja tyynyliinoja aiemmin ;)

isoinpapu said...

Ei ole yhtään mahdoton ommella. Itse en varmaan osaisi ommella kestovaippaa..