Wednesday, May 30, 2007

melkein rutiineja joYksi uusi lätsä vielä söpöisälle pikku vasurillemme.
Ja lisää kortteja. Laululintu on se satakieli, Nachtigall, jonka kanssa meillä on eripuraa lauleskelun suhteen.

On kiva tehdä kortteja lapsen lempieläimistä, kun hänellä on niin mainiot lempieläimet. Käärme, sisilisko ja myyrä täytyy ainakin vielä väsätä. Ehkä jänis ja hevonen myös. Luulen että vesinokkaeläin(Schnabeltier) ja vyötiäinen(?) ilahduttaisivat suuresti.

7 comments:

Matroskin said...

Onko tuo teidän vauva? Meidän vauva ei suostu pitämään hattua päässä. Meinaan seuraavaksi tehdä kippolakin, jossa on nauhat leuan alla.

Eikös kätisyys selviä vasta 3-vuotiaana?

Kanerva said...

Hieno hattu taas ja nuo kortit on tosi hienoja!

isoinpapu said...

Kätisyys on mystiikkaa.
Meidän kaksi muuta vasenkätistä ovat kuitenkin olleet vasureita siitä asti kun lusikka on kädessä pysynyt, ja oikeakätisetkin ovat valinneet hallitsevan puolensa alle kaksi vuotiaana. (kiinnitin asiaan huomiota, koska en itse erota kunnolla puoliani.)
Ehkä pitäisi sanoa "mahdollinen vasuri" tai "tällä hetkellä vasuri", tai "tähänastiseen kokemukseen perustuva vasuri". Sehän voi vaihtua vielä.

isoinpapu said...

Ja on se meidän vauva. Hän tykkää hatuista ja kengistä.Mainiota: helpottaa pukemista!

Matroskin said...

Likat on just tollasia. Tykkäävät hatuista.

heli said...

tuo serkkutyttökin pitää hatuista ja kengistä. se just äsken vaati lippislätsän päähänsä ja nukahti sitten tyytyväisenä.

Anonymous said...

ModeschmuckEngel die Online-Schatztruhe, voller schmuck thomas sabo detailverliebter „LiebenSachen“ Neben unseren stärksten Marken PILGRIM, thomas sabo shop KONPLOTT, Desigual und NOA NOA gibt`s bei uns noch viel thomas sabo schmuck zu entdecken!Alles was das Frauenherz begehrt. thomas sabo schmuck günstig Hipp,romantisch und verspielt, edel oder glamourös, sabo charm Mode,Schmuck,Taschen,Gürtel und tolle Geschenkideen thomas sabo engelsflügel für Frauen. Immer auf der Suche nach neuen Trends, verwöhnen wir unsere Kunden mit liebevoll ausgesuchten Kleinigkeiten mit thomas sabo schmuck günstig dem gewissen haben Faktor der jedes Frauherz ein klein angebote thomas sabo wenig höher schlagen lässt. Ein Besuch bei angebote thomas sabo armbänder www.liebesache-modeschmuck.de lohnt sich jederzeit. Ganz neu eingetroffen sind die neuen Schmuck Kollektionen Herbst 2010 anhänger kette von Konplott. Miranda Konstandinidou hat sich mal wieder selbst übertroffen. Schauen Sie vorbei und gönnen Sie sich mal wieder was.