Tuesday, May 22, 2007

uikkeet


Tavalliset tummansiniset uimahousut. Oi mitä ylellisyyttä. Tavallisia uikkeita on tosi vaikea löytää, joten vahingosta viisastuneena ompelin ne itse, sen sijaan että olisin hikisenä vauva selässä etsinyt niitä kaupoista.
Meillä siis oli yllättäen palanen uikkarikangasta, sisävuori on mustaa trikoota. Mallia otin taas vanhoista uikkareista. Poika A ei halua erottua joukosta, joten en tehnyt sitten mitään vanhanmallista haalariuiketta.(Mieli teki).

Mietin ommellessani miten tylsää on, että poikien vaatteet ovat niin kapeasti rajattu tiettyyn kaavaan. Mitä vanhemmaksi poikanen kasvaa, sitä tietoisemmaksi hän pakostikin tulee siitä, miltä poikien kuuluu näyttää. On mielestäni hienoa ja ihan ok, että pojat ja tytöt ovat erilaisia ja erottuvat, mutta se ahdistaa että poikien tarjonta on niin yksioikoista. Tytöillä on paljon enemmän mahdollisuuksia olla.

Onkohan miehillä ihan kamalaa?

2 comments:

heli said...

täytyy sanoa täysin postaukseen liittymättömästi, että kylläpä tuo vanha sohva on harvinaisen hieno ja kaunis. ällist, pällist.

Kanerva said...

Ei niillä miehillä kuulema ole kamalaa. Ainakaan yleensä, näin ainakin väitti mies 26-v. Tosin minä en usko...

Minä nautin vielä suunnattomasti, kun voin pukea poikaa mieleni mukaan kivoihin vaatteisiin. Kauhulla odotan sitä päivää, kun hän alkaa vaatia samanlaisia vaatteita kuin muillakin on. Tällä hetkellä kaksivuotias pukeutuu mieluiten palloihin ja raitoihin. Se käy minulle hyvin.