Saturday, May 05, 2007

vaatteet


Vaatteiden ostaminen on mielestäni inhottavaa. En myöskään tee mielelläni itselleni mitään, vaikka oikeasti tarvetta olisi. Kuljen uskomattoman vanhoissa rytkyissa( ei, ei niin vahoissa että ne olisivat jo hienoja..) . Onnekkaasti saan aika-ajoin ystäviltäni vaatteita, muuten tilanne olisi aivan kauhea. Vaatteet ovat ihan kiva juttu. Niiden hankkiminen ei.

Yritin ryhdistäytyä eilen ja ompelin itselleni hartaasti paitaa. Käytin aivan liian paljon aikaani siihen ompelukseen, josta tuli ihan uskomattoman epäonnistunut. Hyvin ommeltu, mutta kammottava. Alkaa tulla verta nenästä kun vain ajattelinkin.

Ihmeellistä että toisille sitä saa aikaan kaikea kivaa, mutta kun pitäisi tehdä itselle jotain niin sokeutuu täysin ja läimii yhteen vaatekappaleeseen koko universumin kauheimmat vaateratkaisut.

Yöllä myöhään ompelin sitten kuvassa olevan pitkähihaisen trikoopaidan.Hammasta purren. Se näyttää samalta kuin äitini yöpaita 70-luvun loppupuolella. En tiedä mitä ajatella.

5 comments:

heli said...

no, ainakin tuo kuva on loistava.

Kanoff said...

I like this blog...

Cool


www.spring-gold.blogspot.com

Maitzu said...

heh.. tuo kuulostaa tutulta.
Vaateostoksilla käynti on tuskallista puuhaa ja muutenkin on mukavampaa vetäistä ylle joku jättikokoinen kulahtanut paita joka ei enää kelpaa miehelle.
Ompelemaan en kyllä vielä ole uskaltanut ryhtyä kun luultavasti vain pilaisin hyvän kankaan.
Tuosta kuvasta on kyllä vähän vaikea sanoa paidasta mitään..mutta on se varmaan aika muodikas ainakin jos muistuttaa äidin 70-lukua.. ;D

Liivia said...

Kiitos visiitistäsi ja olipas hauskaa löytää hauskoille sivuillesi. Ihania juttuja olet väsäillyt, erityisesti ihastutti paperitaide. Pojan paitakin oli HIENO! Palaan vielä ajan kanssa.
Liivia

Liivia said...

Palasin jo ja katselin kaikessa rauhassa kaiken läpi. Pakko todeta; sinäpä vasta kekseliäs ja taitava ihminen olet! Ihailen!
Liivia