Tuesday, June 19, 2007

heiluta tukkaa!

Kirjastokassi: vakaa, käytännöllinen, suuri. Tänne mahtuvat kaikki ne liian monet kirjat joita aina valitsen kirjastosta. Kirjat ovat ystäviäni.
Kassikangas on kirpparilta ostettu hemtexin verho, vuori 15 vuotta vanha lakana, jonka kuviointia olen aina rakastanut. Ilmalaivoja!(luin tietysti: ilmavaivoja)

Suloiset kesäpaitulit syntyivät yöllä kumilanka-kokeiluina. Ostin rullan sellaista kumilankaa, jota kieritetään käsin puolan ympärille. Luulin että tämä olisi kamalan kamalan vaikeaa, mutta heps! Olikin hauskaa ja kivaa. Pienemmän neidon paita on omasta päästä, ja onnistui siihen nähden hyvin, että alunperin paidan piti tulla hänen isosiskolleen.
Kesätoppi taas on vain puuvillaputki, itseasiassa tyynyliina(kuten tuo pienempikin paita muuten). Siihen vaan hurruuteltiin kumilanka aluslankana muutama kierros, lisättiin olkaimet ja vähän reunoja siistittiin.
Jossain netin uumenissa on oheita tämmöiseen toppiin, mutten ikäväkyllä löydä enää missä. Muistaakseni täältä http://treefalldesign.typepad.com/tree_fall/
(anteeksi jos ei tule valmis linkki, mutten ehdi keksiä miten se laitetaan jne)

4 comments:

Liivia said...

Kirjastokassista tuli oiva! Ja neitojen kesävermeet on kovin sopöjä! Tuo tyynyliinatoppi on hieno idea, vanhat tyynyliinat on vain niin ihania, etten millään raaskisi niistä mitään tehdä, paitsi sellaisista jotka eivät mahdu nykytyynyihin.

Matroskin said...
This comment has been removed by the author.
Matroskin said...

Ihana vaavi! Voiko tulla morsioksi meidän pojalle? Hienot nutut! Hieno kassi! Hieno vuori! En tiennyt että tuommoista kumilankaa onkaan.

isoinpapu said...

Mikä oiva suunnitelma! Ehdimme mainiosti suunnitella häähumun valmiiksi heidän täysi-ikäisyyttään odotellessa. Heh heh.