Friday, June 15, 2007

pienen pieni kuukauden tehtävä

Tuolla Liivian talon kommenttiloodassa pähkäiltiin keinoa intoutua tekemään jotain luovaa, lähinnä kuvien tekemisestä oli puhe. Ehdotin tällaista hyväksi huomaamaani, yhteistä kuukauden tehtävää, ja tässä nyt on kaikille halukkaille tarjolla pieni yhteinen kuvantekoläksy. Jihuu!

Laajennan ehdotettua ja kannatettua teemaa (rocklyriikka) ja nimeän kesäkuun teemaksi musiikin. Musiikki.

Eli tee innostuksen siivin haluamallasi tavalla kuva aiheesta musiikki. Aiheen saa ymmärtää ihan niinkuin lystää ja toteuttaa myös ihan oman mielensä mukaan. Eräpäivä voisi olla vaikka heinäkuun 2. päivä(maanantai).

Jos tahdot osallistua yhteiseen projektiin huuda hep!(tai jotain muuta kivaa) komenttilaarissani niin tiedämme minne mennä kurkkimaan heinäkuun 2. musiikki-aiheisia kuvia. Voin silloin vaikka kerätä pienen listan tänne puhtiin, jotta ei tarvitse etsiä vaikeasti.(Oletan että kaikki ovat ihan innossaan...)

Ja ei mitään paineita tai stressejä. Tämän on tarkoitus olla hauskaa. Pieni tehtävä. Leppeä. Minä en ole minkään sortin taiteilija vaan laiskanpulskea harrastelija, joten ylitettävää rimaa ei ole olemassakaan.

Tervetuloa, kaikki!

6 comments:

heli said...

hep, hep tietysti!

Kanerva said...

Minä, minä, minä.

mänttipälli said...

Hep!

Liivia said...

Juu juu!

isoinpapu said...

Juhuu! Voi miten kivaa. Ja uskokaa tai älkää, mutta olen jo ehtinyt väsätä yhden pienen kuva-aihion!

Palataan tähän sitten heinäkuun ensimmäisenä sunnuntaina. Ihan innolla odotan. Ja jos iskee kainous tai kiire, niin ei hätää, tämä ei ole pakko vaan hauska. JIhuu juhuu.

isoinpapu said...

Eikun heinäkuun ensimmäisenä MAANANTAINA.
Voi että tätä päätä. Vasenkätinen piirustelu ja kirjoittaminen ei ole vielä tuottanut otivottua tulosta.