Thursday, June 07, 2007

voi että (tämä on ilmeisesti kuvaus jostain psyykkisestä ongelmasta tai sen ilmentymästä)

Tuossa lattialla kankaita, joista minun pitäisi ommella itselleni vaatteita. Jotta pääsisin tästä pahasta, ompelin ensin sohvaan päälisen. Ei kuvaa, koska sohvanpäälinen on tylsä ja olen tehnyt sen miljoona kertaa aikaisemmin(vain lievää liioittelua: meillä on ollut parhaimmillaan kolme samanlaista kuutiomaista sohvaa samaan aikaa, ja muistan nyt ensi hätään neljä erilaista irtopäälis-satsia, siis jokaiseen kolmeen sohvaa, siis kamalan monta sohvanpäälistä. Huokaus. Tylsää. Jaarittelua.).
Huokaus.
Vaatteiden hankkiminen muutoin kuin onnekkaan kirpparikantamoisen avulla on kamalaa. Minä en osaa. Ehkä täytyy ryhtyä nudistiksi.
Huokaus.
Hampaiden kiristelyä.
Meidät on kutsuttu häihin. Olisi epäkohteliasta pukeutua ryysyihin.Tai tulla alasti.
Mutta en suostu menemään vaatekauppaan. Ne vihaavat minua siellä. En sovi niden taustamusiikkiin, sitäpaitsi taustamusiikki on (miettii tarpeeksi vahvaa ilmaisua suoraan kiroilematta)(ei keksi) TYHMÄÄ.
Enhän minä edes osaa ommella aikuisten vaatteita, voi hyvänen aika, mikä ääliömäinen tempaus mennä ostamaan kalliita kankaita sitä varten. ARGHH.
Ärsyttävää.

6 comments:

Matroskin said...

Tule meille käymään, tässä lähellä on merkkivaatteiden varastomyymälä jossa myydään pilkkahintaan vuoden vanhaa sesonkia. Myyjät ovat herttaisia ja vaatteet ihania. Ostin sieltä kerran kesäjuhlamekon kympillä, oikea hinta 80 euroa. En juuri muualla käykään. Siellä on leikkipaikkakin.

Liivia said...

Sama ongelma tälläkin, onneksi ei ole hääkutsua, mutta äidin 60v. synttärit on huomenna, jo se tuottaa tuskaa.
Ja se taustamusiikki, se on SYVÄLTÄ! (anteeksi kun toin plogiisi ruman sanan, mutta jonkunhan se täytyy sanoa, on ymmärrettävää että ploginpitäjä itse ei voi niin tehdä).
Onnea kuitenkin vaate-etsintään, joku pitsi jonkun vanhan koltun helmaan, kyllä sinä osaat!

Kanerva said...

Tutulta kuullostaa. Ehkä vaatteiden etsiminen voisi olla ihan kivaa, mutta kun ei sitä oikein tahdo olla. Matroskin, kerro minullekin missä tuo tehtaanmyymälä on!

Kanerva said...

Niin siis vähän pätkäisi tuossa edellisessä kommentissa... Otetaan uusiksi: Vaatteiden etsiminen voisi olla kivaa jos olisi aikaa, mutta...

Taitais olla aika mennä nukkumaan ;)

Matroskin said...

Kanerva: Veneentekijäntiellä Helsingissä.

Kanerva said...

Matroskin: Kiitos! Täytyy poiketa jahka tuonne suunnalle on menoa seuraavan kerran.