Monday, July 02, 2007

läksyn kuulustelu

Musiikki-aiheinen teokseni tässä. Keksin kaikenlaista, mutten toteuttanut kuin tämän. Mutta ei haittaa, nyt on kesä, mikään ei haittaa. Toteutan ehkä myöhemmin.

Koska kuva on huono, niin selitän mitä kuvassa on. Teksti on "kirjailtu" ompelemalla, höh, siis ommeltu käsin tuohon kankaaseen. Laulava hahmo on leikattuliimattu mukaan. Kunhan pingotan kankaan jotenkin, niin rypyt oikenevat ja näyttää siistimmältä.

Mikäli olet väsännyt tästä yhteisestä aiheesta jotain katseltavaa, niin huikkaa kommenttilaatikossa, jotta tiedämme mennä katsomaan. Kivaa!

5 comments:

heli said...

hieno. osaatko selittää, miksi toteutit just tän? tai jotain. kun tehtävänanto oli niin kauhistuttavan laaja.

mun blogiin pitäis huomenna ilmestyä juttu. tulen huikkaamaan vielä.

heli said...

kas niin... tästä tulikin käsitetaidetta. http://kaheli.blogspot.com/

isoinpapu said...

Toteutin juuri tämän koska olin innostani huolimatta kuitenkin melko väsynyt(vieraita, hammastava lapsi, yletöntä siivoamista), enkä jaksanut oikeastaan ajatella.

Askartelin, koska se tuntui rauhoittavalta ja helpolta.

Myös:
Olen väsynyt laulamiseen ja minusta ei tule musiikia vaan laulua. Se on aika vitsikästä. Niinkuin tuo kuva. En jaksa surra sitä, koska en jaksa, eikä ole tarvetta suremiseen. Kun alan joskus jaksaa,kiinnostua enemmän, laulu muuttunee parhaimillaan musiikiksi. Toivon.
Ja nyt painotan edelleen etten ole muusikko.En.

Tykkään TODELLA paljon nimenomaan kuvasi selitysosiosta. Kun luonnostelin "musiikkia"piirtelin ylettömästi katkeamatonta viivaa(ihan totta!). JOku kaino minussa kuitenkin tekee mielummin veikeän ja helpon kuin vakavasti otettavan. Minulla on sellainen kausi meneillään. Ihan kiva kausi. Tässä ei ole mitään traagista taustalla.

Allekirjoitan selityksesi musiikin olemuksesta. Perustetaan ensamble.( ah, meillähän on jo, pihkura!)

Liivia said...

Ihailen taideteostasi suunnattomasti! Minullakin on työ valmiina, vielä ei ole valokuvaa, laitan kunhan ennätän, sillä vielä on matkapölyt niskassa...

mänttipälli said...

Mä menin siitä mistä aita on matalin, otin valokuvia siitä, mitä kotona sattui näkymään. Tehtävä oli inspiroiva, valokuviakin varten sain valtavasti ideoita, mutten kuitenkaan jaksanut yrittää mitään erikoista.

Omaa kotia on kyllä hauska katsoa jonkin tietyn teeman tiimoilta. Etsiä vaikka, mitä kaikkea punaista löytyy.

kuvat on tuolla mantspals.blogspot.com issa