Thursday, July 26, 2007

väsyneitä raitoja maidonhimoiselle
Pieni Liisu on fanaattinen äidinmaidonjuoja. Minua tällainen fanaattisuus alkaa pikkuhiljaa väsyttää, niinpä olemme yrittäneet vähentää päivittäistä miljoonaa mamoannosta vain kahteen hallittuun mamotukseen päivässä. Tämä on verrattain vaikeaa. Hohhoijaa. Haukots. Onneksi puolisoni on lomalla: yksin minusta ei ole vastusta maidonhimoajalle.

Väsymyksen kourissa neulominen lukemisen ohella on ainoa aktiviteetti mihin kykenen. Hitaasti, silmukka kerrallaan.

Liisu tykkää sukistaan. Jämälankoja on siinämäärin vielä jäljellä että voin raidoittaa vaikka koko perheen. Voin siis olla rauhassa väsynyt vaikka kuinka kauan.

9 comments:

heli said...

ihanat. meillä on yhä käytössä ne raidalliset teiltä saadut. ne näyttää upealta kumppareiden ja sukkisten kanssa.

ja asioiden listassakin sivutaan mamoa. ajan henki.

Elli Velli K. said...

Tosi nätit sukat! Jos ylimääräisiä alkaa pyöriä nurkissa, niin tilaan mieluusti meidän ikätoverille yhdet.

Oijoi, vähän kyllä kadehdinkin pitkään jatkunutta imetystäsi. Meidän K. kun itse erkaantui tissistä tasan 1 v:nä. Minulla sydäntä särki tämän oletettavasti viimeisen imetykseni loppuminen, mutta minkä teet kun tyttö lopulta vain nauroi huvittuneena tarjoamalleni herkulle.

isoinpapu said...

Mamo- aiheinen lista olikin hauska. En ole soittanut pianoa imettäen, koska en soita imettämättäkään, mutta jotakuinkin muut asiat voin minäkin allekirjoittaa.
Olen myös muistaakseni mennyt avaamaan ulko-ovea imettäen, en muista kuka olikaan tulossa sisään. Heh.

Jos sukkia rupeaa sikiämään, lähetän mieluusti parin ellivellin nuorimmaiselle. Saa nyt nähdä. Juuri nyt olen niin poikki etten (...jaksa edes sanoa kissa, vaan täytyy sanoa: pörröhäntä. Näin äitini aina sanoo.) jaksa mitään.

pikkutiikeri said...

Hei!
Kivat sukat! Löysin juuri blogisi ja silmäni kiinnittyivät kauniisiin rattaiden ja turvaistuinten päällisiin, jotka olet tehnyt. Miten teit ne? Ihanko siitä vain kokeilemalla vai käytitkö jotain kaavaa? Tahtoo samanlaiset!!

Liivia said...

Että on söpöt jalat että sukat! Lopetin imettämisen kolme vuotta sitten tytön ollessa kaksi ja yhä hän kurkistelee joka aamu ja ilta paitani alle ja ihailee "näyttää pehmeiltä herkullisilta vatuilta"...Huvittavaa, mutta myös ärsyttävää, ei voi mitään.

Elli Velli K. said...

Meilläkään ei imetyksen loppuminen tarkoittanut suhteen rintoihin loppumista. Pehmolelut eivät pientä kiinnosta, onhan aina tissit puristeltavina. Tyttö nukkuu vieressä ja joinain keveän unen öinä pitkään jatkuva rapsuttelu, puristelu ja silittely kyllä hermostuttavat.Mutta 'käsi pois paidan alta' -käsky on kuopukselle täysi mysteeri, kokonaan käsitemaailman ulkopuolella. Rintani eivät selvästikään ole minun, vaan hänen.

Jatta said...

Törmäsin just blogiisi ja tykkään oikein kovin paljon! Kuulutko blogilistalle? Yritin haeskella mutten löytäny..

isoinpapu said...

Oho, paljon kommentteja.

Rattaisin ja istuimeen en käyttänyt mitään varsinaista kaavaa, vaan jäljensin istuimen muodon ihan suoraan istuimesta. Sama juttu rattaissa. Ja itseasiassa aika paljon kaikessa mitä ompelen.

En ole listalla varmaankaan. En ole oikein osannut hakeutua sinne, tai tajunnutkaan. Hauskaa että löysit!

Tupu said...

Ihanaisia raitaisia sukkia olet tehnyt.Väsymys ja imetys-kuuluvat yhteen.Itse jouduin lopettamaan nyt 13kk poikani imetyksen hänen ollessa 5.5kk ja tuntui,että osa väsymyksestä jäi sen myötä pois...Poitsu kyllä edelleenkin kovasti tykkäisi äidin tisuja hiplailla. Olen uusi bloggaaja,liekö termi edes oikea? Sattumalta osuin sivuillesi, mukavia juttuja.
Ihmettelevänä jäin minäkin miettimään miten liittyä blogi listalle?