Friday, August 03, 2007

jopas jotain

Nettiyhteys omalle koneelleni on poikki, ja ompelukonekin meni leikkimispeittoa tikkailessa rikki. Ylpeänä suorastaan voin kuitenkin raportoida etten kärsi minkäänlaisista kauheista vierotusoireista. Normaalia harmitusta ymmärrettävästi ilmenee, mutta se taannoin ompelukoneen rikki mennessä kokemani "raajaani revitään irti"-tyyppinen tunne puuttuu täysin.
Iloitsen! Olen parantunut!

Tässä nyt kestänee aikansa ennenkuin yhteydet pelaavat jälleen eikä ompelukonekaan palaja (Sorrentoon) ennekuin ensi viikolla joskus.

Sillävälin:
-Käymme mahdollisesti uudestaan sienimetsässä lasten kanssa. Ensi yrityksellä saimme jo sieniäkin mukaamme. Ooh, sankarit!
-Suunnittelen, ja tälläkertaa myös toteutan, esikoisen 18-vuotissynttärit loistokkaasti. Hän on niin kiva ihminen, oikeasti erittäin mukava heppu(mikä ei ole ollenkaan vähän sanottu jos oikeasti tarkoittaa sitä), ja lisäksi usean superlatiivin arvoinen, että on ansainnut mahtavan juhlan. Minun pieni natiaiseni muuttuu aikuiseksi. "Niin, minulla on viisi lasta ja yksi aikuinen".
- Suunnittelen ja ehkä toteutan ex libriksiä perheenjäsenille.
- Suunnittelen ja ehkä toteutan leimat perheenjäsenille (Juuri kuulin että piirroksesta voi jossain toteuttaa leimasimen! Kääk! Innostun!).
- Luen lisää. Paaljon paaljon. Ah, kirjat...
- Keksin joululahjoja kaikille. Siis vain keksin ja mietin.
- Tartutan isot lapset laulamaan "two sisters"-nimistä irlantilaista kansanlaulua. Hulvaton kipale. Paha saa siinä palkkansa ja keitetään lyijyssä laulun viimeisessä säkeistössä.
- Makailen riippumatossa.
- Kuvaan lisää maatuskojen jännityksentäyteisiä seikkailuja (kameralla). Hulvattomia veikkoja nuo maatuskat. Saatte nähdä.
- Lähetän tavallista postia.

Juu. No, ainakin makailen riippumatossa.

2 comments:

Liivia said...

Mukavia hetkiä riippukeinuun! Minäkin makailisin sellaisessa, jos sellainen olisi, tai jos olisi ensin ne kaksi sopivaa puuta, johon sitoa.

Maitzu said...

Nyt olisi tosiaan varmaan korkea aika alkaa pähkäillä joululahjoja. Muuten käy niin kuin aina ennen; ei tuu mieleen mitään ja kiire on.
:)