Thursday, September 27, 2007

hassu hatuntekijä / mad hatterNäitä ei tosiaan ole koskaan liikaa. Ja ylpeänä voi kertoa, että parhaasta piposta ei ole kuvaa, koska se on niin ahkerassa käytössä. Kerrassaan mahtava puolisoni pukeutui vanhasta "taisteluplaneetta Galactica"-paidasta tehtyyn pipoon mennessään työmatkalle ja palaveroimaan. Siis pipo kera solmion ja kauluspaidan. Kertoo jotain työpaikastakin.
Nuo kuvan pipot ovat kaikki samasta vanhasta trikoopaidasta (siis ei siitä Galactica-paidasta kuitenkaan). Kukat olivat paidassa valmiiksi.
Olen erityisen iloinen että osasin tehdä jotain, mikä ilahdutti perheen miehiä. (Kukkapiposta eivät innostuneet sentään). Poninhäntä kuuluu siis esikoispojalleni.

Yeah, really never enough of these. And i can proudly tell you, that the coolest of the caps has been in use since i made it, and thats why there´s no picture. At the moment my extraordinairy husband is wearing his brialliant "battleship Galactica"- cap (made of an old t-shirt) on a business trip & meeting. A cap and a tie.
Those caps in the picture are all from the same old shirt. The flowers were there already, i didnt make those.
What made me extra happy about this, was that i was able to make something cool for the men in the family. Something they liked of! (The ponytail belongs to my firstborn son, not me, just wishing..) ( And the flower cap obviously is for miss S).

7 comments:

Matroskin said...

Ai oliko Galactica-paidassa kukkia? Hienot piposet. Pipo on aina kateissa kun pitää lähteä. Miksei kukaan tutkija selvitä miksi? Vaikka pipon laittaa varmaan paikkaan, se häviää, puf. Pipojen salaliitto.

isoinpapu said...

Öööh, ei kukkia Galactica-paidassa. Se oli eri paita. Kuvan pipot kukkapaidasta.

violet said...

Saisko tää tietää minkä ikäisiä sun lapset ovat? Siis tää ei pipoihin liity, olen vaan joskus ajatellut.

Elli Velli K. said...

Hienoja pipoja! Odottelen Puhdin kirjaa 'Tuunaa, tee ja hyödynnä suurperheelle'.

isoinpapu said...

Violet: Mun lapset on 18, 15, 14, 8, 6 ja melkein 2 v.

Kaksi poikaa ja neljä tyttöä. Kivoja ovat.
(ja minä olen 37 v)(muistaakseni..)

Kanerva said...

Minäkin ostaisin sinun kirjan heti!

Maitzu said...

Hyvä idea!
Voisinkin penkoa vähän hylkyvaatteita ja katsoa josko niistä syntyisi jotain. Pipo voisi olla sopivan helppo..tai sitten ei.
Nuo tekemäsi ovat kyllä kivoja!