Wednesday, September 12, 2007

"try a little tenderness"


Takin ja lakin värit eivät sovi yhteen, mutta kuvattava oli lahjomaton tänään: muissa vetimissä hän ei ulos suostunut lähtemään. Lissulla on muutenkin sopeutumisjakso meneillään (ja minulla) kun kaikki muut ovatkin päivät koulusa ja me periaatteessa ihan kahdestaan kotosalla (isää työhuoneessa yläkerrassa ei lasketa).
Tuo lakki on siis uusi ja ihana. Löytyi kirpparilta 20 c pala ihastuttavaa sammalenvihreää villakangasta. Se riitti mokailujen jälkeen juuri ja juuri tähän yhteen lakkiin. Ja Liisu muuten aluksi vihasi sitä aivan silmittömästi. Hieman turhauttavaa.
Saan puuhailla itsenäisesti jos Lissulle on jotain mielenkiintoista ja vaarallista tekemistä siksi aikaa. Muuten olemme hyvin yhteenkasvaneet. Hyvää musiikki auttaa häntä jaksamaan elämää ilman äidin välintöntä fyysistä läheisyyttä myös. Tänään hän kuunteli ommellessani Otis Reddingiä. Hän ihan oikeasti diggaa vanhaa jytkettä ja kunnon menoa. Otsikon kappale oli erityisen suosittu.

We are training with Liisu to be together at home while all the rest of the family is at school. She wont very eagerly leave me for a second, or let me do much anything without her. Hohhoijaa, sigh..
If theres some interesting (=dangerous) activities for her, i might be able to do something by my self, i mean without direct physical contact. And she truly likes music. Today i made this pretty green hat for her, while she was listening to Otis Redding.
At first she hated the hat from the bottom of her heart. Now she tolerates it enough to wear it, but only with that very differently green coat.

5 comments:

Essun tasku said...

Olen käynyt sivuillasi pyörähtämässä jo jonkin aikaa ja vasta nyt kiinnitin huomiota lastesi lukumäärään!!!WAU!!!
Ja vielä kerran WAU!!
Kolmen kersan kaitsijana en voi muuta kuin ihailla....
Tuo pienin on ihana töpsykkä takissaan!!!
Saat minut hymyilemään jutuillasi!!!=O)

Matroskin said...

Ihana lyyli, ihana lakki.

Annicca said...

Tämä kuuden lapsen äiti ihailee aikaansaannoksiasi. En omista kuin alkeelliset ompelutaidot, mutta sitäkin voimakkaamman halun oppia.

//fine little day// said...

Your fab. pics never stop, I´m glad :)

Francesca said...

this is such a sweet post.