Friday, September 14, 2007

yhteensopiva / matching

Taitava Tiina ("Tilli mössönpoika ja muita ihania") teki todella hienon bodyn tästä samasta Nanson paidasta jokunen aika sitten. Käykää katsomassa, laitoin todennäköisesti linkin sinne tuohon. Kuinka ollakaan, olin juuri edellispäivänä ostanut saman paidan kirpparilta... Inspiroits, inspiroits! Ei oikeastaan edes harmita ettei paita sopinut minun ylleni lainkaan (näytin laatikolta), kun se taipuikin näin hienoksi oloasuksi.

(Ihminen voi todellakin näyttää laatikolta).

Liisu paranee pikkuhiljaa. Alan rentoutua.

Puolisoni huomautti tänään ruokaillessamme, että on melko huvittavaa kun meillä pitää erikseen olla sääntö : "ei saa laulaa ruokapöydässä!". Ja että me jatkuvasti, lapset sekä aikuiset, unohdamme noudattaa sitä.
Päivän lauluna oli eri versiot joulukipaleesta "joulupukki". Oma suosikkini ehdottomasti se, missä koko laulu lauletaan pelkästään sanalla: joulutähti. Siis näin: "joulutähti, joulutähti, joulutähti, joulutähti, joulutähti, joulutähti, joulutähtijoulutähti!"

Go check that link (wow! a link!) over there. Tiina made a really cool looking onesie using her old Nanso t-shirt. I just bought the same t-shirt from a thrift store/fleamarket the day before. I looked like a box in that shirt ( yes, it´s possible), so i let myself be inpired by her.

At the dinnertable my husband pointed out at that it´s quite hilarius that we have to have a rule: "do not sing at the dinnertable". And also, that we forget the rule every time.
Todays song was all the versions of a finnish chirstmastime favorite about santaclaus. You know, the kind of " joy to the world, the school burnt down.."-song. My favorite version beeing the one that´s sung only with one word: "poinsettia".

" Poinsettia, poinsettia, poinsettia...."

8 comments:

Liivia said...

On hieno! Minä näytän kaikissa Nanson asuissa laatikolta. Ystäväni suunnittelee Nansolle ja on todennut myös että mallit eivät ole minun vartalolleni vaan peruassuomalaiseen kroppaan, joita tutkii Nansolla erikseen oikein tutkija. Ja ulkomaille menee sitten eri mitoituksella, olen joskus saanut näistä mallikappaleita ja istuvat ihan toisella tavalla. Meillä ei sitten ole perussuomalaista vartaloa kummallakaan, onko se sitten riemu vai vitsaus!

Matroskin said...

Mikä se perussuomalainen vartalo on? Nanson Lempivaatteet ovat kamalan kittania vyötäröltä. Kaikessa näkyy pömppömaha. Tuo puku on ihana. Minulla on samaa kuosia vakosamettihame, jossa on yksi tuollainen kukka tosi isona, olen pohdiskellut viimeksi tänään mitä siitä tekisi.

Matroskin said...

Tässä sulle muutama linkki inspiraatioksi:

www.polarnopyret.se

www.punavuorenpeikko.fi

www.sisukas.net

Ihania uusretrojuttuja, vaikkakin kalliita!

Kanerva said...

Arvaa rallattelenko koko yön "Joulutähti, joulutähti..." :D

Ihastuttava setti! Minulla on yksi Nanson mekko. Se on ihan kiva. Olisi vielä kivempi jos en olisi ihan-näin-rintava.

//fine little day// said...

Very nice Naso remake, inspiring.

Kristina said...

I love reading your Blog - just thought you should know I'm here ;o)
Inspiring!

isoinpapu said...

Thanks Kristina for beeing around!

tiina said...

voi vitsit! en mää ollu tätä nähnykkään! :) ihana! ja kiva että olin inspiraadioksi. tiina-inspi-radio! :)