Wednesday, October 31, 2007

hippalo pippalo ! / party party!

Muumio ja vampirella-velho-kurpitsakädetär (katso tarkkaan ja huomaat kurpitsan kädessä). A mummy and a vampirella-wizard-pumpkinhand ( yes, she tucked her hand in a pumpkin).

Ja Liisun asu? Kauhea myrkyllinen kärpässieni. Syöttää muuten pastaa hirviölle.
And her outfit? A horribly poisonous Amanita muscaria, feeding pasta for a monster, by the way.

10 comments:

Joola said...

Tämä ei ole ensimmäinen kärpässieni, minkä/jonka kohdalla hämmästelen sitä, miksi myrkkysieni on meistä ihmisistä niin kaunis, sievä ja suloinen.
Ihana pöytäseurue sienellä, ja reilua, että tarjoaa maistiaisia. Meilläkin toisinaan pöydässä lapsen kutsumia kavereita. Yksi aamu oli hevosia. Kun vahingossa kysyin seuraavana päivänä, tulisivatko ne taas, poika vastasi, etteivät ehdi, tietenkään. Menivät jo autoillaan kotiinsa...

Liivia said...

Teillä näyttää olevan aina kivaa! Ja mulla on aina kivaa kun käyn täällä.

heli said...

muumiolla on kumpparit, mahtavaa!

Helinä said...

No johan on menoa..
:D

Mirva said...

Olen käynyt katselemassa blogiasi useamman kerran ja nauttinut näkemästä ja lukemastani kovasti. Laitoin blogisi oman blogini http://liisteri.vuodatus.net linkkeihin. Ilmoitathan ellet halua sitä sinne niin poistan?:)

isoinpapu said...

Joola: aivan! Minua pienenä vannotettiin koskemasta kärpässieneen, kun oltiin metsässä äidin kanssa. Ne varoitukset ovat niin syvässä, etten oikein osaa nauttia kärpässienten kauneudesta. Mustan vain kokajan:" ei saa koskea!"

Liivia: Meillä on hauska hetki joka päivä, mutta varmaan myös sitten vastapainoksi vähememmäön hauska. Otan ymmärrettävästi kuvia noista hauskoista.
Mainittakoon kuitenkin, että eräs halloweenjuhlija saapui niin väsyneenä juhlista, ettei parku meinannut loppua millään. Ja oli kuulemma ollut ihan hauskaa. Ota näistä nyt selvää.

Mirva: oi, olen ihan otettu ja ihastunut jos joku haluaa laittaa linkin Puhtiin. Kiitos!

Anonymous said...

ModeschmuckEngel die Online-Schatztruhe, voller schmuck thomas sabo detailverliebter „LiebenSachen“ Neben unseren stärksten Marken PILGRIM, thomas sabo shop KONPLOTT, Desigual und NOA NOA gibt`s bei uns noch viel thomas sabo schmuck zu entdecken!Alles was das Frauenherz begehrt. thomas sabo schmuck günstig Hipp,romantisch und verspielt, edel oder glamourös, sabo charm Mode,Schmuck,Taschen,Gürtel und tolle Geschenkideen thomas sabo engelsflügel für Frauen. Immer auf der Suche nach neuen Trends, verwöhnen wir unsere Kunden mit liebevoll ausgesuchten Kleinigkeiten mit thomas sabo schmuck günstig dem gewissen haben Faktor der jedes Frauherz ein klein angebote thomas sabo wenig höher schlagen lässt. Ein Besuch bei angebote thomas sabo armbänder www.liebesache-modeschmuck.de lohnt sich jederzeit. Ganz neu eingetroffen sind die neuen Schmuck Kollektionen Herbst 2010 anhänger kette von Konplott. Miranda Konstandinidou hat sich mal wieder selbst übertroffen. Schauen Sie vorbei und gönnen Sie sich mal wieder was.

Anonymous said...

Ceiling fans ceiling fans, ceiling fan, ceiling fans with lights are now straightforward to use as
there are now wall-mounted and remote switch controls in addition to the authentic pulling chain change.

Third type is named as ceiling fans with 3 lights and where the
room is small it is the most efficient option. that your electrical box is specifically rated for
fans.

Feel free to surf to my blog post - Outdoor Ceiling Fans With Lights At Home Depot

Anonymous said...

Neat blog! Is your theme custom made or did you download it
from somewhere? A design like yours with a few simple tweeks would really make my
blog stand out. Please let me know where
you got your design. Bless you

my weblog :: best cellulite treatment

Anonymous said...

I am regular visitor, how are you everybody? This post posted at this web site is really fastidious.my site :: magic flight launch box batteries