Thursday, October 25, 2007

lahjaksi / gift

Neiti S toivoo yömekkoa joululahjaksi. Täältä pesee. Konttiin, kops.
Löysin keskustasta pienen kangaskaupan, josta saa Nanson trikoopaloja sopuhintaan. Taisin saada vähän alennustakin. Kannattaa katsoa lähemmin kangasta, tuo pieni kuva on suhnuinen.

Kiitos muuten kangaskommenteista. Takki muhikoon.

A nightgown for miss S. For Christmas.

7 comments:

heli said...

hieno kangas ja yökkäri, etenkin kun loppusyksyn valo kuultaa läpi!

Liivia said...

Hätkähdin oikein, niin hienolta näytti valoa vasten. Kaunis kangas, en ole tuota ennen nähnytkään. Varmasti mieleinen.
Täälläkin alkoi konttiin kutominen tänään. Pipoa miehelle, taas. Mutta tulee taatusti hieno, ostin oikein superkallista monivärivivahteista lankaa.

Merja said...

Missä kaupungissa ja missä kaupassa saa noita Nanson paloja? Kyselee utelias Oulusta..

isoinpapu said...

Turussahan niitä, aika pitkä matka.... Siltä varalta että joku muukin sattuu miettimään (tai että oikeasti poikkeaisit Turussa), niin kauppa on hassu, kulahtaneen näköinen pikkupuoti yliopistonkadulla, ei kävelykatuosuudella vaan toisella puolella. Nimi on VA-RIT, hyvin 80-lukuista siis kerrassaan. Sisällä on pakkakaupalla kankaita, nappeja tuhansittain, upeita nauhoja ja nyörejä, siis aivan häkellyttäviä. Kankaita en sen tarkemmin katsonut, vain noita trikoita. Jäin himoitsemaan yhtä ruskeaa vielä...
Erittäin auttavainen vanhempi rouva myyjänä/omistajana. Tunsin itseni tervetulleeksi ja minua palveltiin erinomaisen hyvin.
Menen uudestaankin.

hannna said...

minä luulin, että asut helsingissä! ihana huone neiti S:llä. hän näyttää saavan kaikkein eniten vaatteita! (vaikkei siivonnut huonetta!)

fine little day said...

Lovely home, lovely pic.

Line said...

I love that blanket in the back (and the dress, too). I even got inspired to start my own grannyblanket. I am also happy that you started to post in English. Your writing is so full of humour!