Monday, October 01, 2007

leikitään / playing

Joo, kolmas postaus jo tänään. Meillä on yksi korvatulehdus talossa, ja univaje tekee minusta poukkoilevan. Liian väsynyt mihinkään järkevään, täsmälleen sopivassa mielentilassa ottakseen biljoona kuvaa lehtikasoissa hyppivistä lapsista.
Ellivellille vähän parempi kuva Liisun takista tuossa myös. Se on viime vuoden ompeluksia. Ottobren kaava, kääntötakki, kangas vanhaa lakanaa ja ruskeaa puuvillaa.

Third posting today. I have not been sleeping much lately; the baby has earinfection. Too tired of doing anything else but taking gazillion pictures of my kids jumping in a pile of leaves. Here you go!
My baby´s reversible coat is something i made a year ago. Ottobre pattern, old sheet, brown cotton.

9 comments:

Matroskin said...

Missä numerossa oli kääntötakkikaava?

isoinpapu said...

öö, joku vanha lehti. oisko syksy 2006? On se varmaan.

Small family member said...

Hienoja lehti peuhaus kuvia täällä!

minja said...

Ihan mahtavia lehtienpölläytyskuvia! Tekee mieli itsekkin lähteä loikkimaan kasoihin. Sopivasti paistaisi aurinkokin :)

SCAREDY-CAT said...

Miksi meillä ei voinut olla vaahteraa silloin kun olin lapsi? Vaahteranlehdistä tulee parhaat kasat.

Niitä jaffajulisteita on ainakin Helsingin Akateemisessa myynnissä, jos olet lähellä niin kannattanee käydä katsomassa. Tosin se malli joka minulla on oli aika vähissä pari viikkoa sitten.

Kanerva said...

Ihana syksy! Oletko tuon liinankin ommellut itse? Minä haluaisin vastaavan, mutta mistä kaavat...

isoinpapu said...

Kanerva:

Meitai-kantorepun ompelin ihan "hakuammuntana" kaupan meitaiden mittoja katsellen. Halusin leveät olkaimet etteivät hartiani väsy. Netissä on muutama ohje, ja katselin kyllä niitäkin, mutta en tietenkään muista missä ne ohjeet olivat. Googlettamalla löytyy.
ERittäin hyvä kantoväline isommalle lapselle selässä kantamiseen.

Kanerva said...

Minä sitten intouduin etsimään kaavan tapaista, löytyihän noita. Nyt pitää vaan etsiä ne täydelliset kankaat ja aika ompelemiselle.

heli said...

tuolla http://www.sleepingbaby.net/jan/Baby/index.html on mun mielestä melkoisen hyvät ohjeet paitsi mei taihin, myös muunlaisiin. ainahan nuo on makuasioita, mutta kyllä munkin mielestä hyvä neliöliina on ylivoimaisesti paras ison lapsen kanniskeluun.