Monday, October 22, 2007

raitapaita / stripes


Mekko, tunika tai yöpaita. Olen kahden (kolmen) vaiheilla. Neiti S saa itse päättää. Ommeltu ihan vaan oman pään mukaan. (Tätä on vaikea ilmaista niin ettei kuulosta siltä kuin vaate olisi ommeltu päästäni tai sen kokoiseksi.)

Kuva huoneestaankin, koska se on kerrankin siivottu. Niin siis, tämä on hyvin siisti nyt. Hän siivosi sen jopa itse isosiskonsa avulla. Tähän urhokkaaseen suoritukseen hänet innosti isoisältä saatu kirjoituslipasto (taustalla, koivua, ihana), jonka siis sai tuoda vasta siivottuun huoneeseen.
Kukahan siivoaisi nyt olohuoneen, kun siellä nököttää samaisesta autotallista haalittu 50-luvun hyllykkö/piironki/juttu?

It´s either a dress or a tunic or a nightgown for miss S. She can deside how to call the garment. ( Pattern from my head. I know, it sounds silly even in finnish, bad languageday.)
I have to add a picture of her room also, because it´s cleaned. By herself. Wow.(Well, with a little help from her bigsister too). She got to energy for cleaning from the fact that her new desk( that 50´ birch drawerlooking desk there behind the dress) will be moved in when the room is clean.
Now i´m wondering who will clean up the livingroom for the other 50` furnituretreasure we got from granpa´s garage?

8 comments:

Elli Velli K. said...

Kaunis tunika! (ehdottomasti mielestäni siis mekko tai tunika). Ja ihana huone. Asutteko muuten omakotitalossa? Vai muuten vain kauniissa ja vanhassa talossa?

Liivia said...

Ihana tunika, IHANA kammari! Oih!

isoinpapu said...

Me asumme vanhassa, liian rajusti remontoidussa puutalossa vuokralla. Sellainen neljän asunnon vanha puutalo. Kaikista mäntyportaikoista ja gyprokista huolimatta viihdymme hyvin. Omaa taloani en kyllä kohtelisi näin julmasti(esim kaakeliuunit purettu). Melkein suorastaan mahdumme tänne; vain kaksi lasta nukkuu komeroissa ja me vanhemmat olohuoneessa. Tiivis tunnelma. Hyvä koti.
Haaveilen tapetoinnista ja maalamisesta, mutta talo on menossa myyntiin, joten ei oikein uskalla.

Tuo huone on siis neiti S:n ja isosiskonsa, teini O:n valtakuntaa.
Ja totta, tunika/mekko on aivan uskomattoman ihana yllä. Onnistuin kerrankin tekemään (vahingossa) mahtavan hyvin istuvan olkalinjan, kainolo-osa; hiha istuu kapeasti ja kauniisti. Ja tyttö rakastaa tunikaansa.

Oonis said...

Anteeks nyt vaa mut S ei siivonnu yhtää mitää! Se olin MINÄ!! :D

Oonis said...

Anteeks nyt vaa mut S ei siivonnu yhtää mitää! Se olin MINÄ!! :D

Kay said...

Kaunis tunika! Ja hienosti siivottu huone (viehättävä)!

Miksei meillä ole vaarin autotallia, josta löytyisi ihania aarteita? hee.

Edelliseen postaukseesi viitaten: kuinka se hieno velhotukka oli tehty? Minulle ilmoitettiin tänään, että ensi viikolla on kahdet Halloween juhlat esikoisella tiedossa... Apuaa!

Sainpas rekisteröidyttyä... tällä kertaa loppuun asti. ;-)

Liivia said...

Asuntonne kuullostaa mainiolta, paitsi ttä se menee myyntiin...Lapset rakastavat tiivistä tunnelmaa. Omani haaveili omasta huoneesta vanhassa kaksiossamme. Nyt on se huone, eikä siellä koskaan ketään. Nyt lapsi haikailee vanhan kodin nurkkaustaan, joka oli olohuoneessa kodin keskiössä.

Vilijonkka said...

Ihana tunnelma neidillä nurkkauksessaan!
Ehkä kolttu voi olla kaikkea yhtaikaa. Minun keskimmäinen prinsessa ei tee suurtakaan eroa päivä ja yövaatteiden suhteen. Farkkuhameessa näkee myöskin kuulemma oikein mukavia unia, jollei lempipyjama ole puhtaana.