Monday, October 01, 2007

syyskuun viimeinen päivä / the last day of september
4 comments:

Elli Velli K. said...

Näytät tyylikkäältä! Ja pienellä on ihana takki, saisko siitä lähemmän kuvan? Vaan miten kummassa jaksat kantaa lasta selässä? Ei onnistuisi multa. Muskarissakin olen ihan tuskassa niissä lauluissa, joissa täytyy nosta lapsi yyyylöööös. Vika ei ole lapsen painossa, vaan äidin voimissa. Olenkin kannellut lapsia vain ihan pieninä rintarepussa. Supersuositussa liinassa tunsin oloni Ramseksen muumioksi.

hannna said...

sinä olit eka suomalainen blogi, jonka löysin, jonkun linkeistä osui silmään puhti. olet aivan pökerryttävän aikaansaava. se on inspiroivaa. kiva kun löysit minut!

Matroskin said...

Ekassa kuvassa näyttää siltä, että sulla ei ole päätä. Pää poikki. Kokoelmat ovat hienoja. Tekeekö kaikkien vanhempien mieli omia leluja? Vai onko se jokin tietty pöpiyden merkki :)? Minä ja mieheni kuulumme tähän heimoon.

Kannan meidän 4,5-vuotiasta selässä, Ergossa! Olen sankari. En halua hänen käyttävän enää rattaita, autoa ei ole ja aina hän ei jaksa kävellä. Useampi kilometri sujuu, vaikka hiki siinä pukkaa. Mieluummin kuntoilen kantamalla kun menen bussilla.

perhe said...

Leveäolkaimisessa meitaissakin lapsi kulkee tosi kevyesti. Siis todella, todella kevyesti. Nuo leveät kantoliina-tyyppiset olkaimet jakavat painon tosi suurelle alueelle, hartiat eivät kipeydy.
Enkä mäkään kyllä jaksa muuten neitoa nostella. HUh.

Hannna: oli kiva löytää sinut! Mahtavia kuvia blogissasi.