Tuesday, October 09, 2007

tumppuja / mittens

Vihreät ovat viimevuotiset, loput äskeisiä. Eivät ihan vitivalmiita vielä, nopea hämärtyminen estää ottamasta kuvaa hetkeäkään myöhemmin.
Tykkään neulomisesta, mutta inhoan sitä että ajatuksella neulotut lapaset katoavat koulumatkan syöveriin. Siis pikalapasia kaltoinkohdelluista villapaidoista. Leiks, omplets, korists. Valmis. Ei voimakasta tunnesidettä, mutta hyvä mieli kuitenkin.

I like to knit mittens, but i hate it when they get lost on the way home from school. Feels almost as part of me would be lost with the poor mitten. So, badly washed sweaters fast into mittens. Cut, sew, decorate. Ready for use. Not so deep bound with the mitten, but good vibes anyway.
( They are not quite ready in the picture, but this time it´s the dimming light instead of my impatience, that caused this early pic).

2 comments:

heli said...

way cool! paitsi että mä kerran yritin tahallani huovuttaa kulahtaneen villapaidan pesussa, että saisin mainioita tumppu- ja töppösaineksia. mitä vielä. se tuli koneesta yhtä ehona kuin oli sinne mennytkin. no, luin tuoteselosteen hiukan tarkemmin, ei siinä pelkkää villaa ollutkaan. mutta kohtalon ivaa joka tapauksessa!

fine little day said...

Oh, I like those gloves!