Thursday, November 15, 2007

ihan terve / well and back

Harmittelin tuolla Liivian ja Violetin laukukuvien äärellä, ettei minulla oikein ole laukkua, jonka sisältöä voisin tarjota ihailtavaksi/pällisteltäväksi. Ei laukkua, mutta nyssäkkä. Lähinnä täytän taskuni lähtiessäni liikkeelle ja yritän matkustaa kevyesti. Heivasin pois kaikki ne kuitit ja nenäliinat joiden alla tavarani uinuivat. Avaimenkin kaivoin tuohon taskusta. Puhelinta en löytänyt ja lompakko oli jossain kaukaisessa taskussa. Muistikirjaa kannan aina, koska en muuten muista mitään, vaikka ei se kirjakaan kyllä aina takaa ihan joka jutun pysymistä mielessä. Kiinittäkää huomio erityisesti käytännölliseen oranssiin puuväriin, jota en muista käyttäneeni yhtään mihinkään. Yleensä se kynää etsiessä käteen osuva puuväri on vaaleankeltainen. Edistystä siis.

The inside of my bag. Couldnt find the phone and my wallet is in some distant pocket. I usually travel lightly, but it´s been so fun to peek to others bags so , i wanted too...thanks Liivia.
Huovutus. Hitsi, luulin että teimme tällaisia palleroita viime vuonnakin lasten kanssa ja kivaa oli. Ei kai sitten ollutkaan, koska nyt ei ainakaan ollut. Huono muisti, taisinkin jo mainita. Kaksi pientä kouristeli kauhuissaan lampaanhajua ja yksi muuten vaan hermoili kun pallerot eivät muotoutuneetkaan niin helposti vaan olivatkin ihan lättyjä. (Joo, kuva on nurinpäin kyljellään, en jaksa kääntää.)

Felting with kids. I thought we did this last year and had fun, but i must have remembered wrong since now it was disastrous. Two of the youngest hated teh wonderful sheepsmell, and one just couldnt take the fact that felting takes time. I have bad bad memory. (and that´s why i always carry a note book, even it doesnt help that much)
Lisää talvitötteröitä ja vihreälle viimevuoden kasvottomalle stressinukelle kumppani. Kerroin puolisolleni tehneeni lisää pehmopuita ja nähdessään nuo hän pettyi. "Noin pieniä..." Muisteli varmaan tätä. Nämä "soft treet"(kaava tuolla) ovat alunperin kotoisin "little birds handmade"-blogista, joka ei siis enää päivity.

A companion for my green faceless stressdoll and some more soft trees ( originally from littlebirds handmade ). My husband was a bit dissapointed when he saw the trees. "So small..." I guess he was remembering this.

6 comments:

maijja said...

Hyvin näyttää huovutus onnistuneen, ja tuo vanhan postin ISO pehmopuu on ihan hillittömän hieno! Kuvitella saattaa, että siitä pidetään.

heli said...

jee, taas kuusia! lastenhuoneeseen sopis pehmopuumetsä. (jos olis lastenhuone.)

inkivääri said...

Ihania ompeluksia! Multa löytyy käsilaukusta yleensä joku seuraavista: a) lyijykynä ilman terää b) vaalea puuvärikynä c) rikkinäinen kuulakärkikynä. Murphyn laki tai joku semmoinen varmaan...

Liivia said...

Sielläkin on parannuttu jo, hyvä!
Pussukkasi sisältö on ihailtavan boheemi, keltainen muistikirja näyttää siltä, että sitä olisi kiva päästä salaa selaamaan, vaikka sellainen ei kyllä kuulu mitenkään moraaliini.
En muuten huomannut että huovutuspallerokuva olisi ollut väärinpäin, ihan täydestä olisi mennyt. Hauskat pallerot! En uskalla kokeilla huovuttamasti, vaikka ei kuulemma ole kovin vaikeaa, varsinkaan jos tavoitteet ei ole kovin korkealla. Ehkä vielä joskus..

Elli Velli K. said...

Nuo pömpylä-tötteröt ovat ihania. Tosin mieleni teki heti alkaa pistellä niihin nuppineuloja. Tulisi kaktuksia.

Pikkujutut said...

Kyllä näytti kotoisalta tuo pussukkasi,kassisi.

Ompeluksesi ovat kyllä ihania!