Saturday, November 17, 2007

äkkiä onkin ilta / evening light

Olen urputtanut niin paljon syksystä, että on aika sanoa vuodenajasta jotain kaunistakin ennekuin se kokonaan taittuu talveksi. Tämä sininen on uskomaton. Kuva ei ikinä voi aivan tehdä oikeutta loppusyksyn sinelle. Ah.


Teemme lasten kanssa oviseppelettä kangassydämistä. Kivaa. Toivon että tarpeeksi sydämiä pysyy tallessa varsinaista kokoonpanoa varten. Ovat aika suosittuja leikeissä.

9 comments:

violet said...

Ja täälläkin! Matroskinin luona juuri valitin että hän "varasti aiheeni"! Sinisestä hetkestä piti kirjoittaman täälläkin.

Kanerva said...

Mukavia kangas-sydämiä!

E. Pinson. said...

Suloisia sydämiä! Selasin sivuasi ja ihastuin kaikkiin tekemiisi pehmojuttuihin, niin kuusiin kuin eläimiinkin. Täytyy pölliä ainakin kuusen kaava ja tehdä joululahjoiksi.
Blogisi on yleensäkin aivan mahtava! :D

Iiriskukka said...

Ihania sydämiä!Olen ollut koukussa jo jonkin aikaa blogiisi ja nyt vasta pystyn kommentoimaan,kun kirjauduin vasta. Todella ihana pätemisblogi:)

heli said...

mä tein noita teidän/samaisia nerokkaita sydämiä muutama viikko sitten, niistä tuli aika mainioita. ei ehkä seppeleellistä, mutta mennevät (menenevät?) ovelle kumminkin.

Mustikka said...

Oviseppeleestä tulee varmasti kaunis, jospa nuo sydämet pysyy tallessa. :)

isoinpapu said...

Kiitos uusille kommentoijille! Mä aina ilahdun ja häkellyn kun joku kommentoi. Kivaa.

Ekub said...

Herttaisia sydämiä! Itsekin olen tässä kehitellyt ajatusta joulukranssista ja miettinyt mitä osasia siihen voisi laittaa. Tuollaiset sydämet olisivat aika nättejä kranssissa. Mutta minun kranssista tulee varmaan ihan pajuinen kappale.

Tiina said...

Voi ihania sydämiä! Määki tahon! :) Laitoin oveen jo viime vuotisen pikakoristuksen, sydän sekin, mutta se näytti nyt niin valjulle. Taidankin ottaa teistä mallia! :)