Tuesday, November 06, 2007

siitä tulikin villahousut / woolpants it isNämä ovat parasta mitä koskaan olen neulonut. Useampi perheenjäsen haluaa samanlaiset. Minä haluan samanlaiset.
Mikäli lankaa riittäisi niin alottaisinkin toiset moiset; meillä nimittäin sairastetaan ja silloin hidastun neulomaan. Helpottaa vatsatautistressiinkin. Inha vatsatauti siis kaataa perheenjäseniä vuoteenomaksi yksi kerrallaan. Viisi kahdeksasta on jo sairastanut, tai sairastaa paraikaa. Minä ja pojat odotamme hermostuksissamme kuinka meidän käy.

This is the best thing i´ve ever knitted. Just the perfect thing for winter in Finland. Couple of other familymembers want to have woolpants too. If i´d have enough yarn left i´d knit at least one more pair (for myself?).
We are having a nasty stomachflu stalking us here. Five of eight have had it (or are sick at the moment). Sick kids( and adults too) slow me down so that i start to knit. Good for stress also. Me and the boys are nervously awaiting the bug to hit our stomachs.

19 comments:

mänttipälli said...

Pyhä jysäys! Noihan on suorastaan ihmeelliset! Olen kateellinen (silleen tervehenkisesti vain), kahlaan keittiön roskissa ja yritän vastustaa kiusausta ryhtyä näpertelyyn siivouksen sijaan.

Toivottavasti säästyt itse taudilta.

mänttipälli said...

siis: itse säästyt, eikä itse taudilta

isoinpapu said...

heh, molempi parempi.

Tupu said...

Upeat!!!

Helinä said...

Ihan parhaat villikset mitä olen ikinä nähnyt!! =O
Voih, miksen osaa kutoa..

Toivottavasti säästytte vatsataudilta te jotka ette sitä vielä saaneet.
Aika herkästi tarttuviahan ne kyllä on enkä itse ole ikänä niiltä välttynyt.
:/

Katja said...

Ihanat pöksyt, kerrassaan! Toivotaan, että vatsatauti säästää edes jokusen siellä.

Eräs ystäväni lohdutti joskus - kun meidän koko perhe sairasti maha- & oksennustautikurimuksen yhtä aikaa - että luultavasti tarvitsimme sen levon. Emme siis olisi muuten tajunneet, kehon piti nostaa äläkkä ja saada meidät ihan raadoiksi. Hiukan liian raju konsti silti, minusta.

minja said...

mahtavat! pikaista paranemista pesueelle ja toivotaan että te loput säästyisitte moisilta ikäviltä pöpöiltä!

Matroskin said...

Ihanat haalarit! Tosi sporttiset ja iloiset. Miten sä aina osaat? Ihme täti.

Mirva said...

Aivan hurmaavat villikset:)

fine little day said...

Adoreble :)

Liivia said...

Täällä ollaan ihastuksesta pyllyllään, suurenmoiset!
Mulla oli tuollaiset pienenä, melkein samanlaiset...

violet said...

Mulla samoin oli tuollaiset pienenä - paitsi että ne oli aivan jämälangoista ja puntit oli keskenään erilaiset. Vaikka en tiedä mahtoiko se paljon haitata.
hienot ovat.

Elli Velli K. said...

Ihanat! Mahtavat! Oiva malli. Haluaako mieskin samanlaiset? Se olisi vielä parempaa, kuin se 70-luvun miehen neuleasu, jonka kuva on blogissani.

Heli said...

K U P S.

niin hienot, että jopa CapsLockin käyttäminen sallitaan. kups, kups! lisään tuollaiset toivelistaan heti paikalla, koko perheelle. mahtavat! hienot!

ja mitä pikaisinta paranemista tietysti, kaikille.

maijja said...

H E I minäkin haluan tuommoiset!
Pitkään blogiasi hiljaisesti tarkkaileena tulin kysymään lupaa linkkilistaani lisäämiseen? Aloitteleva blogini kaipaa inspiroivia linkkejä.

Kanerva said...

Oi voi! Ne on aivan mielettömän upean hienot!

sara said...

Naurattaa! Voi vitsi. Mainiot. Ihan mahtavat.

Voi kun välttyisit yrjötaudilta. Muistuu mieleen eräs lapsuuden leiri, jossa kaikki sairastuivat oksennustautiin. Ohjaajat teippailivat sitten vessan seiniin, pöntön kansiin jne. rohkaisevia lausahduksia, kuten: 'Vuodessa on 365 päivää ja tämä on vain yksi niistä.' Tai: 'Jos joku haluaa tulla ulos, miksi yrittää pitää sitä sisällä?' Sillä leirillä oli paljon rakkautta.

Francesca said...

the best thing you've ever knitted and the best thing I've ever seen! Hope you are all better soon.

Salanimi & Salanimi said...

Aivan ylivedot ja mielettömät ja upeat! Ihanat!