Monday, November 19, 2007

vapaalla kädellä ja sydämellä / with free hand and heart

Lempeiden ajatusten kalenteri. Yhteistyössä kolmen nuorimman kanssa. Poika A ja neiti S täyttivät päättymättömän innostuksen vallassa luukut kannustavilla ajatuksilla( "Tänään ei ole onnenpäiväsi, mutta selviät siitä tämän leikkirahatukun kanssa", "Olet ihana, rakastan sinua."), minimahtisarjakuvilla, vitseillä, kuvilla, origameilla, ah, ja ties millä. Minähän en kurkkinut... Lisäsin luukkuihin itsekin jotain yllätystä.
Nuorin perheenjäsen auttoi piirtämällä ja istumalla sylissä ommmellessani. Hänen tukkansa kasvaa ponnekkaasti suoraan ylöspäin ja on juuri sen mittainen, että osuu herkkiin sieraimiini kun lapsonen istuu sylissäni. Kutittaa!

The adventcalendar of tender thoughts. We made this together with the three youngest. They draw, wrote and folded couraging, loving and tender messages together with origamis and drawings in the calendar. What about this: " it´s not your lucky day, but you´ll get by with this pile of toymoney!" or a classic: " you are wonderful, i love you".
I tried hard not to peek more.

15 comments:

tiuku said...

Hauska joulukalenteri. Varmasti sen sisältä löytyvät yllätyksetkin ovat ihania!
Meillä joulukalenteri on vielä suunnitelmissa.
Muuten blogisi pehmokuuset (isot ja pienet) ovat hulvattomia! Loistava idea tuhota kaikkea pehmeää ja ärsyttävää ylimääräistä kampetta.

Elli Velli K. said...

Aivan ihana, onnen täyttämä kalenteri:). Voin kuvitella, että oli mukava tehdä! Itse olen ihan onneton kaiken askartelun suhteen, en kestä sitä ollenkaan. Jaksan ommella jotain isoa, kuten juuri takin, mutten esimerkiksi askarrella joulukortteja. Se on harmi.Tyttöjen kanssa olemme kyllä tehneet joulukoristeita joinain vuosina, mutta se on vähän sellainen luovan hulluuden kaaos, hauskaa sinänsä kyllä.

Iiriskukka said...

Ihana kalenteri!Ajattelin itsekkin tehdä kangaskalenterin,mutta päädyin helpompaan.Ostin puisen kalenterin,jonka tuunasin lapsien kanssa mieluisammaksi.Mitä meinaat laittaa yllätyksiksi?Minä mietin vielä.

Iiriskukka said...

No niin,Olisi pitänyt lukea,ennenkuin ryntään kommentoimaan kuvaa:)Ihana idea!

heli said...

liikutus!

Matroskin said...

Ylihieno!

Vesillä said...

Voi että, ihan mahtava idea ja toteutus!

isoinpapu said...

Aivan häkellyttävä kauniiden ajatusten juttu löytyy täältä:
http://hulaseventy.blogspot.com/2007/10/friday-afternoon.html

JOs linkki ei toimi niin katso sitten tuonne
http://hulaseventy.blogspot.com/

ja etsi october 15.

Wish jar-blogista löytyy paljon samantapaisia ideoita. Linkki listallani(joka muuten on ihan retuperällä).

Kay said...

Oih, ihana kalenteri. Minä olen saanut harmaita (heh) hiuksia miettiessäni millä täytän Mummin viime jouluksi tekemän kangaskalenterin. Surrut sitä, ettei ole aikaa ommella. Mutta, nyt olen puhtia täynnä - kyllä se täyttyy.
Kiitos puhdista!

Melissa said...

oh! this is too wonderful words. thank you for sharing it. x

violet said...

Hulaseventyn keksimä juttu on justiin minun tyyliä. Voin kuvitella tiseni piilottelemassa pikku lappusia sinne tänne..hmm..alan ideoida...

Anonymous said...

your blog is lovely. i only just found it very recently adn am so glad i did.

Vilijonkka said...

Mahtava idea, maailma tarvitsee positiivisuutta ja teillä sitä on!

sara said...

voi vitsi, sun blogi ei ikinä petä!

inkivääri said...

Oi kun upea! Ja tekovaihekin kuulosti niin hauskalle :)