Thursday, December 13, 2007

vähän valoa / some light


Täällä on paistanut aurinko. Valo tuntuu fyysisesti hyvältä. Nautin.

Alunperin itselleni tehty pieni pussi meneekin koululaisen pikujoululahjaksi. En muistanut ko. pikkujouluja, joita onkin vielä kahdet samana päivänä. Toivon että itsetehdyt lahjat kelpaavat/tuovat jouluiloa.
Muistan itse saaneeni ekaluokan pikkujoulussa lahjaksi violetiksi maalatun vessaperirullan, johon oli rautalangalla kiinnitety pääsiäismuna. Kaikkien piti mennä esittelemään lahjansa luokan eteen, ja minua nolotti koska a) en tajunnut mikä esine oli b) kaikki luokkatoverit äimistelivät lahjaani c) opettaja äimisteli lahjaa d) sain sen vahingossa pojalta johon olin epätoivoisesti ihastunut d) en ollut varma oliko vessapaperirulla vain pelkkä kotelo, ja olisin saanut samantien syödä pääsiäismunan jota himoitsin.

Toivottavasti lahjoihimme liitetyt eläinrunot (Risto Rasa, eläinrunojen kunkku) eivät häkellytä lahjan saajaa. Kamalaa jos olisin aiheuttamassa vastaavanlaatuista noloa tilannetta. Omien mielestä lahjat ovat ok. Mutta niin oli aikoinaan myös se vessapaperirullajuttu tekijänsä mielestä.

Sunny day. I feel good.

8 comments:

Ekub said...

Nätti pussukka ja tosiaankin tämä eilisen ja tämän päivän ihana valoisuus välittyy tosi kauniisti kuvistasi! Vessapaperi-rulla aiheutti kyllä hillittömät hihitykset tämän tietokoneen takana istuvalle..!! :D

Matroskin said...

Minua hihitytti tuo käännös.

violet said...

Jeh, just hyvä käännös, oikea tiivistys tunnelmasta;-)

Kieltämättä aika omaperäinen juttu se vessapaperirulla. Muistelen jotakin samantapaista saaneeni joskus...vai antaneeni????

Liivia said...

Varmasti hyvä lahja, sääli jos osuu sellaisen kohdalle joka ei ymmärrä arvostaa.

Voih, minä en nähnyt aurinkoa vaikka kuulin sen paistaneen!

isoinpapu said...

Mun englanti ei aina jaksa suoltua. Hauskaa että se ilahduttaa;)


Ja kyllä me muuten pantiin tonne pussiin vielä sorminukke ja karkki. Ettei ihan sellaisenaan lähtenyt.

Tonttulakkeja tarvittiin myös ja tietty kaksin kappalein. Ne eivät löytyneet ja yön pimeinä tunteina väsäsin vanhasta (punaisesta) t-paidasta kaksi pipotyylistä lakkia. Lapset rakastivat niitä. Toivottavasti nyt kukaan ei kiusaa heitä trikoolakeistaan. Mun lapset on niin... tommosia. Ne innostuu kaikesta.

isoinpapu said...

Raportoi: ei kukaan kiusannut, ja lahjat kelpasivat. Huh... ja jos olisikin ollut jotenkin outoja lahjoja, niin ainakin ne muistaa vielä aikuisenakin! En muista mitään muuta pikkujoululahjaani kuin tuon rullasysteemin. Ihan hieno muisto loppujen lopuksi. Kiusalliset tilanteetkin voi siis aika kullata ihanasti. Vau.

Liivia: Kamalaa ettet ehtinyt nähdä aurinkoa! Toivon että tilanne muuttuu niin, että ehdit nauttia kevättalven auringosta sitäkin enemmän.

Tänään ei muuten paista yhtään. Harmauden päivä. Plää.

Solveig said...

Innostuvien lasten kanssa on ilo puuhata! Meidän esikoisella on ylikorostunut tarve olla tavallinen, ei-erottua. Tee siinä nyt sitten musta peruspipo... (jos itse haluaisi tehdä multiraitaa -toiveiden ristiriidastahan tässä on kyse.)

Pussukka innosti. Ehkä tosiaan saan piankin tehtyä iloisen, topatun kirjastokassin.

Anonymous said...

牙醫,植牙,矯正,矯正牙齒,紋身,刺青,創業,批發,皮膚科,痘痘,中醫,飛梭雷射,毛孔粗大,醫學美容,痘痘,肉毒桿菌,seo,關鍵字行銷,自然排序,網路行銷,自然排序,關鍵字行銷seo,部落格行銷,網路行銷,seo,關鍵字行銷,自然排序,部落格行銷,網路行銷,牛舌餅婚紗台中婚紗,腳臭,腳臭,腳臭,腳臭,腳臭,腳臭,腳臭,腳臭,高雄婚紗,街舞,小產,雞精,紋身,刺青,性感,辣妹,雷射溶脂,雙下巴,抽脂,瘦小腹,微晶瓷,電波拉皮,淨膚雷射