Saturday, January 26, 2008

jään läpi / thru the ice
Kaksi ylintä kuvaa ovat vähän kuin kalan silmin. Taivasta suuren jäälevyn läpi. Ei veden alta kuitenkaan, vaan löysin irrallisen , suuren jäälevyn. Aivan uskomattoman kaunista. Kaloilla on kaunista.

Those two pictures on top are kind of fish perspective. Sky thru a big piece of ice. Not under water really. Fish have it beautiful down there.

Kuorolaiset ja aprillikalat ovat matkalla Parisiin. He tarvitsivat matkaan pienen nimilapun, logon, etiketin, tuotemerkin(heh heh) ja vimmalla yritin nopeasti saada aikaan jotain. Luulin onnistuvani mainiosti tietokoneella, mutta en onnistunut. Kaapissa oli perunoita ja vesiväriä. Kaamea vihreä kostajan käsi koristaa nyt tuotteitani (heh heh, " tuotteinani".). Tai sitten se on tosi taiteellinen ja käsintehty oikein antaumuksella. Aion panostaa tähän kyllä lisää jos joskus on tarvista nimilapulle.
Virtaheponen jää kotiin sentään. Mutta jos olet Pariisissa, niin käy Sarin pienessä kaupassa ihastelemassa kaikkea mielenkiintoista täällä:

Koti
3, rue Lemercier
75017 Paris

My choristers and fishmobiles are on their way to Paris. They needed a little nametag, and i whipped up this pretty weird little tag at night before the departure. I´m not sure if it´s artsy or handmady or just plain pathetique with the green hand. Hulk. Oh... But i didnt have anything else on hand but potatoes and watercolour. The computer didnt understand me at all when i tried to work with it/him (computers are male, arent they?).
The hippopotamus is not coming with. I have to work more on this tag thing.

But go to see Sari´s little shop if you´re in Paris. Lot´s of interesting stuff in there.

15 comments:

Solveig said...

Nyt minusta tuntuu, että olet julkkis!

Joskus laitan kameraan vedenalaisasetuksen (mitä se tekee taviskamerassa, joka ei kestä vettä?) ja ajattelen samaa. Kalojen elämä on erilaista.

Liivia said...

Tuotelappusesi ovat mainioita, kyllä kelpaa tuollaisen laittaa kylkeen!

isoinpapu said...

Joo, hei siis ei mulla ole vedenalaiskameraa vaan valtava irrallinen jäälevy ja hyvin tavallinen "point and shoot" kamera.


Joo hei, tommosen pienen "tuotemerkin" tekeminen tekee olosta aika pontevan. Pitäisi narata itseään päivittäin omilla tuotemerkeillä. Apua ruuanlaittoon esim. Tai jos pyykit olisikin pessyt komean etiketin omavaa "puhti puhtopesu" eikä vaan nääntynyt äiti.

Solveig said...

Huoh, taidan olla siivousväsynyt. Ymmärsin ihan hyvin, että katselit kalamaisemia jään läpi. Ja minä taas katselen niitä joskus siitä kameran linssin läpi. Otetaan lasten kanssa kalakuvia.

Minkähän tuotemerkin keksisin, että saan tämän siivouksen loppuun. Suulveikin pikasiivous?

isoinpapu said...

heh, ehkä pitäisi olla sellaista poliisiteippi-tyylistä siivousalueteippiä. Keltaiselle teipille mustaa kirjoitusta: "Siivousalue, pääsy kielletty".

veera said...

Ihana blogi, taidanpa tulla toistekkin :).

Melissa said...

beautiful ice pictures! the sky through ice, that is lovely.

and i think your tags are sweet. i would much rather use a potato than a computer anyday!

violet said...

Apua, luulin että Puhti on pudonnut jäihin!

Tuotemerkki on aivan jees! Siellä Paraisilla ne on varmasti kovasti sitä mieltä että pohjolan ihmiset ovat käteviä ja omaperäisiä - kuten ovatkin!

Anonymous said...

beautiful photos. what a lovely way to view the sky.

and the name tags are great! so cute.

Yehia said...
This comment has been removed by the author.
hannna said...

ihanaa puuhaa miettiä sellaisia tuotemerkkejä! vastasin sulle muuten kerran jotain leipomisasiaa, en tiedä ehditkö nähdä. poistin sen, kun oli niin hölmö viesti. mun kommenteissa siis. kiva leipomiskirja kuitenkin on Saa vaivata (like). teen samaan piirakkapohjaan aina mitä milloinkin. (poistin edellisen kun se oli väärällä nimellä)

Vilijonkka said...

No täytyypi yrittää käydä Kodissa.
Toivottavasti kauppa käy, luulisi kun on tuotemerkit ja kaikki.

Loulou's mum said...

Hello, first comment here. Love your blog. I am the lucky one :)
living in Paris. What wonderful stuff is to be discoverd in Sari's shop I wonder ? could you tell a bit more, I am interested. Thanks

Loulou's mum said...

oups ! forgot, here is my blog :
http://astuvu.canalblog.com/

sara said...

Tästä se maailmanvalloitus alkaa. Nyt on mulla hyvä syy lähteä Pariisiin!