Tuesday, January 22, 2008

rapea ilma / crispy weather

En tiedä onko kyse korkeapaineesta vai mistä, mutta vaikka ulkona on vain hieman kylmempää, eikä yhtään valoisampaa kuin eilenkään, on olo aivan erilainen. Ilmassa on kevyt, melkein rapea tuntu ja hitaasti jäätyvä lammikko näyttää minun mielestäni juuri siltä miltä ilma tuntuu.

The weather has changed only a bit, but it surely feels, and makes me feel different. There´s still no light, and no snow, but the air is somehow crispy, crunchy. High pressure maybe?

Sain melkein ilmaiseksi käsiini jämäpalan marimekon trikoota, joka riitti juuri näihin kolmeen t-paitaan Liisulle. Niistä tuli kivoja. Ja näitä aina tarvitaan. Hitsi, ja tuntuukin kivalta!

I was lucky and found a small piece of marimekko jersey in a very affordable price (=almost nothing). Liisu got three t-shirts and i got a happy sewingfeeling.

3 comments:

Ekub said...

Olen ihan samaa mieltä, että ilman muuttuminen talvisempaan suuntaan on jotenkin piristänyt kummasti mieltä! Meillä päin on kyllä jo ihan kivasti luntakin, eli sitämyötä myös valoisampaa kuin viime viikolla. Tosi hienoja oli nuo kalat alla ja varmasti menee kaupaksi maailmalla!

Solveig said...

Tulee noista teeppareista mieleen hassut sortsisetit, jotka siskoni lähetti kaikille pojillemme pari kesää sitten. Ne olivat samaa kangasta. Kankaassa, kuten monissa printtitrikoissa, oli yksi huono puoli: haalistuvuus. Marimekon pallopaidatkin ovat NIIN ihania, mutta NIIN haalistuvia.

Ja kyllä tosiaan keli vaikuttaa oloon heti. Meillä on lunta ja hauskaa!

Melissa said...

these are fantastic. marimekko dancing tops! x