Friday, January 18, 2008

vanhat hyvät / old good ones
En ole pelkästään menettänyt puhtiani, vaan myös kamerani. Teini O kuvaa sillä koko viikonlopun ja tunnen oloni melkein rammaksi. Mutta ei hätää; vanhoja kuviakin piisaa. Muistaakseni en ole näitä ainakaan täällä näyttänyt.

Harmaa laukku on uusi laukkuni, niinkuin sitä kutsun; talvilaukkuni, ja tehty, hmmm, kolme vuotta sitten. Tykkään siitä kamalasti, mutta kesäisin sitä ei voi lainkaan käyttää. Vähän kun kulkisi toppatakki päällä.

Värikäs krokotiili on tilauslahja eräälle neiti S:n kaverille. Neiti S näyttää myös hassulta. Ja värikäältä. Ja pieneltä! Tästä on siis pakko olla pari vuotta. Ikuisuus!


I have not just lost my "puhti" (= dash, vigour, pep, verve, energy, dictionary becomes very talkitive here) but also my camera. Teen O has it for the weekend, and i feel my self somewhat cripple without it. But, juhuu, i have some old pics i think i havent shown here.

The grey bag. My new one, as i still call it; and made three years ago. Only for winter use. I love it very much. In summer it feels like wearing snow gear.

And the colourful crocodil. A gift for a friend of miss S couple of years ago. Oh, she looks quite colourfull herself. And so small!

5 comments:

ammis said...

Kiitokset ihanasta blogistasi, minäkin haluan myöntää sinulle 'You make my day' Awardin! :)

Liivia said...

Haa sullahan ON laukku, ja oikein hieno ja persoonallinen vielä!

Iiriskukka said...

On persoonallinen laukku!Minä en ole ollenkaan laukkuihminen:)Kiva kroko1

isoinpapu said...

Mä en oikein osaa ajatella tätä laukkuna, kun se on enemmänkin tollanen irtotasku-tyylinen asia. Sisään mahtuu just ja just lompakko ja puhelin, avaimet sujahtavat pohjalle (vähän hankalasti).

Mutta hei tosiaan, mähän kutsunkin tuolla sitä laukuksi! Mulla on laukku! Vau...En itekään huomannut.

tiuku said...

Ihanuuksia vaan,..
Olet kyllä maino pakkaus kaikkea löytyy! Alla olevan tekstisi kalatkin ovat upeita! Tykkäsin kovasti.

Kameran poissa olo ottaa koville, tiedän tunteen omani oli viikon reissulla Vuokatissa.Mutta tämän kovan ajan voit ottaa takaisin kuvaamalla oikein sydämmen kyllyydestä kun taas saat kamerasi hyppysiisi.