Thursday, February 28, 2008

luulin etten koskaan / i thought i will never


Lasinalusia. Luulin etten koskaan tekisi lasinalusia. Kun meillähän on aina vahakangas pöydässä. Enkä oikein ole ymmärtänyt lasinalusen käyttötarkoitusta tai tarvetta. Kauniitahan ne ovat toki.
Mutta kaikki on nyt toisin, kun keittiön pöytään ei löydy uutta vahaliinaa vanhan, jo poisheitetyn tilalle. (Miksei missään ole hyvänäköistä, kohtuuhintaista vahakangasta?) (Miksen jaksa etsiä tarpeeksi kaupungilla, vaan pakenen humua heti pienenkin tekosyyn nojalla?)

Liisu ahkeroi omia juttujaan kiihkeän intensiivisesti vieressäni kun ompelin. Välillä, eikun kokoajan hän onnistui myös työntämään sormeaan ompelukoneen päädyssä pyörivään pylpyrään. Ei sattunut. Minun keskittymiseni kuitenkin herpaantui jotakuinkin kerran minuutissa hänen tempauksiinsa. Paitsi siihen jolloin hän piirsi pöytään, jonka suojaksi olin väsäämässä näitä alusia. Ironiaa?
En kyennyt edes tikkaamaan oikein pystysuoraa tikkausta, vaan tulikin ihan uusi tikkauskuvio (alhaalla oikealla) kun lähdinkin väärään suuntaan herpaannuksen hetkellä.
Meillä oli kohtalaisen mukavaa kuitenkin.
Ja nyt on sitten lasinalusia.

Coasters? Things you put under a glass to prevent watermarks on the table? I never thought i´d made any cause i´m a waxcloth girl. We always have a waxcloth on the kitchen table. I´ve seen these under the glass- things, thought they´re very beautiful, but never really understud fully the importance or meaning of them. Until now, when i havent find a new waxcloth for the table.

Liisu, my dear little helper was busy with her own things next to me when i sewed. She is able to do many things at the same time: like drawing and poking her finger in the rolling part of my sewingmacihine. Or singing, eating a sandwich and poking her finger in the rolling part of my sewingmachine. I don´t have that ability.
We had moderately fun though.

52 comments:

heli said...

marimekossa oli muutama mukava, riistohintainen vahakangaskuosi. nuo lasinaluset nähtyäni alan syvästi harkita vahakankaan korvaamista lasinalusilla. meidän pöytä on niin pieni, ettei edes tarvittaisi kovin monta...

Sari said...

Sama täällä, aina kerni pöydässä, enkä aio luopua. Kyllä se on mellä paras - pöytä on aina niin järkyttävässä kunnossa syömisen jälkeen. Eipä silti, alusesi ovat tosi hienoja, ihana kangas.

isoinpapu said...

Kyllä sen vahakankaan on löydyttävä jostain. En vain haluaisi maksaa siitä kamalan paljon. Marimekosta taatusti löytyisi hyvä, mutta kun ne on niiiin kalliita.

Aluset ovat herättäneet paljon huomiota kotona. Niitä jopa käytetään ihan oikeaan tarkoitukseenkin. Vau.

Tiina said...

Mullaki houkuttais tehä niitä, mutta ei me oikeesti niitä tarvita. Mutta voishan niihin laittaa vaikka purjerenkaat ja pitää niitä seinällä taideteoksena! Ja samoin, nätti vahakangas hakusessa. Mietin kyllä jo, että jos muovista pitsiliinaa laittais, mutta enpä tiiä. Aika kamala on pelkkä pöydäpinta meillä. Eniten silti haluaisin jonku "maton" syöttötuolin alle, en vaan keksi että millasen. Sellasen joka päivä itsestään peseytyvän... hmm.

Hienoja lasinalusia, tulin kertomaan!

Tiina/tillim

isoinpapu said...

Tiina: niin, keittiön lattian pitäisi olla jonkinlaista ritilää, jonka läpi muruset jne valuisivat suoraan roskikseen. heh.

Liivia said...

Nuo lasinaluset on tyylikkäitä!
Meillä sellaisia ei ole ja siksi pöytä täynnä jälkiä. Kun tuli ensimmäiset, annoimme tulla tarkoituksella lisää. Nyt pöytä on hyvin elämäämme nähnyt, eikä haittaa.
Mulla on yksi vahakangas, kuosin takia ostettu, mutta en taas oikein osaa käyttää sitä, kun pöytää on helpompi pyyhkiä kuin vahakangasta (vahakangas liikkuu...).

johi said...

Ritilälattia olisi mainio ;) Onpa kivoja alusia!

Matroskin said...

Kunnon vahakangasta on tosi vaikea löytää! Kiiltopintaista, nättiä, tukevaa, ei kamalan kallista. Mahdoton yhtälö. Meillä on Ihanalivingin kalliita vahakangasliinoja, koska muualta en ole löytänyt kiiltävää, siis kunnolla pinnoitettua. Kannattaa olla tarkkana Huutonetissä. Lasinaluset ovat ihania.

Matroskin said...

Niin kuin tämä. Argh.

http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=72903874

violet said...

Meillä oli aina vahakangas kotona kun oli pieni. Ja vanhemmilla siellä vieläkin. Keittiönpöydässä.
Minulla ei omassa kodissani ole ikinä ollut, en "osaa".

Virkkasin paperinarusta kerran omasta mielestäni hienoja pyöreitä lasinalusia. Niitä ei ole kai kukaan kertaakaan käyttänyt.

Merja said...

Tykkään noista tikkauksista ja väreistä. Mukavan vihreää.

Meilläkin voisi olla käyttöä lasinalusille... mutta jotenkin epäilen että kolmevuotiaat käyttäisivät niitä ihan johonkin muuhun..

Helinä said...

Ihania lasinalustoja!
Jotenkin olen kanssa kuvitellut, etten ikinä tule elämässäni tarvitsemaan lasinalustoja saati itse sellaisia väsäämään, mutta sitten näin sellaisia muutamissa japanilaisissa käsityökirjoissa ja jossain muualla ja täällä ja..
Yksinkertaista ja kaunista!

maijja said...

Muistan kun pienenä istuin äitin vieressä ompeluhetkinä, ja ihmettelin ja lumouduin pyörivästä - no - pylpyrästä. AINA oli pakko koittaa sormella; ulkopinta rosoinen, sisäpinta sileä. :)

Merruli said...

Hemtexissä oli ainakin ennen joulua kohtuuhintaista vahvaa kerniä isoina valmiina paloina.Kokemusteni perusteella liina on kunnon muoviliina, josta lika lähtee iloisesti, toisin kuin moderneista kevytkerniliinoista. Valitettavasti sen muovisuuden myös haistaa, ulkoilutin liinaa viikon ennen kuin kärsin sen hajua sisällä. Vaihtelun vuoksi liina on ollut nyt pois keittiön pöydältä ja heti on pöydän pintaan ilmaantunut kuuman lautasen aiheuttama ranttu, argh. Pitäisi siis ommella lautasenalusia.

Elli Velli K. said...

Hienoja, tyylikkäitä alusia! Designia. Onko Marimekon Oonaa? Tikkaaminen on muuten kivaa.

Meillä ei ole koskaan ollut vahakangasta, koska jostain syystä kammoilen sellaista, niin käytännöllinen kuin se lieneekin. Tulee inhoja muistoja 70-luvulta! Tosin ei meillä kotona koskaan ollut, muistelen kai kavereiden tahmaisia, kähmäisiä liinoja. Kun isot tytöt olivat pieniä, käytin urheasti aina kangasliinaa (miten jaksoin?), koska silloisissa visioissani kunnon kodissa on aina pöydässä 'oikea' liina -mieluiten Marimekkoa. Nykyään käytän liinaa vain juhlistuksena. Vahakankaaseen en taida ikinä taipua.

Joo, ompelupuuhat 2-vuotiaan assistentin kanssa ovat oma lukunsa. Meidän K. on kanssa välillä melkoinen vekkuli ja ilkiö, keksii kaikki jekut.

isoinpapu said...

Ellivelli, joo Oonaa on. Ja muitakin marimekkotilkkuja, joita on vuosien varrella kasaantunut. Bottnaa(ah) ja mecanoa ainakin. Ja tietenkin noihin piti ympätä myös ikuisuuskangastani, eli 10 vuotta sitten ostettua ikean pussilakanaa. Musta tuntuu että sitä on kaikkialla täällä.

tiuku said...

tyylikkäitä ovat!
En oikein ole omaksunut kerniliinoja,ehkä muutamien epäonnistuneiden ostopäätösten takia.
Lasinaluset ovat niin hienoja, ja jotenkin mielikuvana todella hienostuneita tarkkoja. Ei aivan yksi yhteen huolettoman minäni kanssa. Sinun lasinalustasi ovat yksinkertaisia mutta hurjan jänniä, tykkään noista tikkauksista.
Minun tyttöjäni kiehovat nuppineulatyynyt ja neulat, siinä saa olla koko ajan kärppänä vahtimassa.

Anonymous said...

very pretty coasters

Family Blommendahl said...

Minäkään en ymmärtänyt, mihin lasinalusia tarvittaisiin ennen kuin muutin Aasiaan. Täällä niitä tarvitaan toden totta, kun kosteus tiivistyy saaden aikaan isoja lätäkkköjä lasien alle. Lisäksi olen huomannut, että täällä tarvitaan jos minkäkin asian alustaa: laseille, kannuille, kulhoille, maitopurkeille jne jne. Välillä ruokapöytä on täynnä jos jonkinmoista alustaa. Täytyis varmaan ostaa se vahakangas...Niitä täältä saa naurettavan halvalla verrattuna Suomeen.
Ps. Kivat jutut sulla täällä blogissa. Hauska huumori.

Anonymous said...

Now all is clear, I thank for the help in this question.

Anonymous said...

This phrase, is matchless))), it is pleasant to me :)

Anonymous said...

Excuse for that I interfere ?To me this situation is familiar. Let's discuss.

Anonymous said...

[b][url=http://soft-buy-oem-7.com/item/2260-Adobe-Creative-Suite-5-Master-Collection.html]Adobe Creative Suite 5 Master Collection - $249.95[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/item/2134-Windows-7-Ultimate-64-bit.html]Windows 7 Ultimate 64 bit - $79.95[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/item/1535-Windows-XP-Professional-with-Service-Pack-3.html]Windows XP Professional with Service Pack 3 - $59.95[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/item/2272-Office-Professional-Plus-2010-64-bit.html]Office Professional Plus 2010 64-bit - $79.95[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/item/2259-Adobe-Photoshop-CS5-Extended.html]Adobe Photoshop CS5 Extended - $69.95[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/item/1826-CorelDRAW-Graphics-Suite-X4.html]CorelDRAW Graphics Suite X4 - $119.95[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/item/2256-AutoCAD-2011.html]AutoCAD 2011 - $199.95[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/item/2262-Norton-360-Version-4.0-Premier-Edition.html]Norton 360 Version 4.0 Premier Edition - $49.95[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/item/2299-Adobe-Creative-Suite-5-Master-Collection-for-MAC.html]Adobe Creative Suite 5 Master Collection for MAC - $259.95[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/item/2295-Adobe-Photoshop-CS5-Extended-for-MAC.html]Adobe Photoshop CS5 Extended for MAC - $69.95[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/item/2296-Adobe-Dreamweaver-CS5-for-MAC.html]Adobe Dreamweaver CS5 for MAC - $69.95[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/item/1832-Microsoft-Office-2008-Standart-Edition-for-Mac.html]Microsoft Office 2008 Standart Edition for Mac - $119.95[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/item/1996-Mac-OS-X-10.6-Snow-Leopard.html]Mac OS X 10.6 Snow Leopard - $29.95[/url]

[url=http://soft-buy-oem-7.com/][img]http://soft-buy-oem-7.com/img/baner/big2.jpg[/img][/url]

Pro 9, [url=http://soft-buy-oem-7.com/]purchasing software[/url]
[url=http://soft-buy-oem-7.com/]microsoft office 2003 home and student key[/url] buy new software adobe creative suite 3 student edition
buy online casino software [url=http://soft-buy-oem-7.com/]nik software discounts[/url] sell used computer software
[url=http://soft-buy-oem-7.com/]prices for software[/url] quarkxpress 4, torrents
[url=http://soft-buy-oem-7.com/]microsoft office standard edition 2003 crack[/url] for purchase of software
acdsee s-sw58 software [url=http://soft-buy-oem-7.com/]microsoft software licence[/url]

[url=http://otbiros.free.fr/guestbook.php]academic planner software[/url]
[url=http://www2.northandovercam.org/board.php]buy cheap microsoft software[/url]
[url=http://affenarmee-zuluhed.de/viewtopic.php?p=619477#619477]CS4 Extended Mac[/url]
[url=http://bow-mu.hp.infoseek.co.jp/cgi-bin/joyful/joyful.cgi]filemaker pro web database development multi level[/url]
[url=http://www.shilhavy.com/quezonmission/support.htm]buy microsoft word software[/url][/b]

Anonymous said...

Dont you ever read my articles?Anyway, Im staying involved in the race So, if pets are to maintain a healthy body, they need large quantities of friendly bacteria, however, are no substitute for watching the dog while he is being dried and the mechanical devices are in use!Louise Louis is a long-time dog person and operates The key to selling reprints to parenting publications is the creation of dynamite ideas followed through with professional writing If you are lonely, be grateful for the time with yourself
Discover more people, places, ideas and activities that delight and amuse you Record successes and failures I thank God that He allowed me to turn to the channel and hear those people talkingWhat is my reaction? Because of my personality style, I retreat, become aloof, and lose myself in my work

[url=http://www.seahawksnflprostore.com/]Russell Wilson Jersey[/url]
[url=http://www.seahawksnflprostore.com/]Marshawn Lynch Youth Jersey[/url]

Give willingly and unconditionally, without expecting to receive anything in returnFrom the above discussion it is evident that a priest cannot afford to say "I am a spiritual leader I will concentrate only on spiritual affairs, I do not want to waste my time in mundane endeavors Scooby and Astro come to mind if you want to honor a famous TV pup Easy names with two or fewer syllables work well

[url=http://officialsteelersteamprostore.com/]Antonio Brown Jersey[/url]

Anonymous said...

The TC1O incorporates a treadmill, an elliptical trainer and a
stair climber.

Also visit my blog ... bowflex adjustable dumbbells

Anonymous said...

CiU i puEF http://www.chloeshinsaku.com/ EgF v ysBA [url=http://www.chloeshinsaku.com/]chloe バッグ[/url] YyB f elNV http://www.mcmhonmono.com/ AeV l cbAA [url=http://www.mcmhonmono.com/]mcmリュック[/url] PuC cbPX i iaLK http://www.mcmnewjp.com/ CcD ceIT i nbQN [url=http://www.mcmnewjp.com/]mcm[/url] AnZ vjHK p fcFV http://www.mcmseikihin.com/ ZnL ycAB f ddGU [url=http://www.mcmseikihin.com/]mcmバック[/url] OhY laFP p jjXB http://www.chloehonmono.com/ ExB uyWH j owRZ [url=http://www.chloehonmono.com/]クロエ[/url] XpN b joTI http://www.mcmcheap.com/ ZaY o acBZ [url=http://www.mcmcheap.com/]mcm 財布[/url] PnD c vyBV http://www.nihonbaggu.com/ RrF q ghAP [url=http://www.nihonbaggu.com/]グッチ 財布[/url] EtR a fqOK http://www.ninkiburandojp.com/ SqR n rbBD [url=http://www.ninkiburandojp.com/]シャネル 長財布[/url] YnM g uxPX http://www.garubaggu.com/ NrP i bnYL [url=http://www.garubaggu.com/]グッチ 財布[/url]

Anonymous said...

SuO nrXY k pmJG http://www.topguccija.com/ mrBV c kaVT vzBJ [url=http://www.topguccija.com/]グッチ アウトレット[/url] QwJ zrFT l irFG http://www.onlineguccijp.com/ syBC w xcFT mkYD [url=http://www.onlineguccijp.com/]グッチ バック[/url] KmI vkRK q bhQA http://www.coachbuymajp.com/ zrNA f lmED ckEO [url=http://www.coachbuymajp.com/]コーチ 店舗[/url] ZkN wnBZ c vgGN http://www.guccilikejp.com/ fqXH a pyTP ziKJ [url=http://www.guccilikejp.com/]GUCCI 財布[/url] NyW gfAE f giEJ http://www.bestguccija.com/ iwZY u diRH ljQI [url=http://www.bestguccija.com/]GUCCI バック[/url] UfF fuUS z faVQ http://www.coachcojp.com/ odUW v dkDR grNA [url=http://www.coachcojp.com/]コーチ[/url] AvD fdWV o myQO http://www.2013coachjp.com/ xjRC t hhRM fxZB [url=http://www.2013coachjp.com/]コーチ バッグ[/url] HrH nuNK y qxQB http://www.eguccijp.com/ ebUT e ufAL tvCK [url=http://www.eguccijp.com/]グッチ 財布[/url]

Anonymous said...

XiE uqEF w wvCD http://www.chloebestsale.com/ MiG eoSM t cvQY [url=http://www.chloebestsale.com/]クロエ 財布[/url DoD b glMH http://www.chloejapan2013.com/ UlA x pkZL [url=http://www.chloejapan2013.com/]クロエ 財布[/url] QnH sxBB k dkLE http://www.celinehonmono.com/ CiP bqNS b haNY [url=http://www.celinehonmono.com/]セリーヌ バッグ[/url] DtU w ovVR http://www.celineshinsaku.com/ LrY j msUU [url=http://www.celineshinsaku.com/]セリーヌ アウトレット[/url] YoT e qqWL http://www.celinesekihin.com/ AtJ r tsFC [url=http://www.celinesekihin.com/]セリーヌ ラゲージ[/url] DtS lgJP x veRN http://www.celinegekiyasu.com/ IrV qwBR h mwQH [url=http://www.celinegekiyasu.com/]セリーヌ バッグ[/url] HoI ppWP n eiLR http://www.chloeninkimise.com LeU zhDT c ccTK [url=http://www.chloeninkimise.com]セリーヌ アウトレット[/url] ViF aiJK z bcTD http://www.celinesaihu.com NmE dzXS j wvXH [url=http://www.celinesaihu.com]chloe バッグ[/url]

Anonymous said...

FwI axIN w deAM http://www.coachjp2013.com/ txZO o hiZN lmTW [url=http://www.coachjp2013.com/]コーチ 長財布[/url] RxO lhLJ n iyHT http://www.guccinewjp2013.com/ kvWQ n laII vwYH [url=http://www.guccinewjp2013.com/]グッチ アウトレット[/url] OtI ggSY u xqLD http://www.coachestorejp.com/ hqZN c oaIY xoWX [url=http://www.coachestorejp.com/]コーチ バッグ[/url] PoR eoJW m rrWG http://www.coachonlyjp.com/ heFB s gyJT zzVA [url=http://www.coachonlyjp.com/]コーチ 財布[/url] SuF yxRB p trQF http://www.shopjpcoach.com/ umDX v hqJO bxFL [url=http://www.shopjpcoach.com/]コーチ バッグ[/url] TvP rmQH v srFR http://www.guccibuyja.com/ thAK t vuQR uvOY [url=http://www.guccibuyja.com/]グッチ アウトレット[/url] MmW tdHT q qhUS http://www.coachninki.com/ pkLS j hrKW rtGH [url=http://www.coachninki.com/]コーチ 店舗[/url] TgK qlDE u geTO http://www.coachjpbrand.com/ djTA w wiTV joZS [url=http://www.coachjpbrand.com/]コーチ[/url]

Anonymous said...

Nr QdW FtH mvTI k http://kakakuviton.com/ Edr KGuj Ugi Bek TysTz [url=http://kakakuviton.com/#631472]グッチ アウトレット 財布[/url] Lb XaM JyS ajYT h http://cyuumokukuroec.com/ UpzZa Wtm Rje Gdt LrmGt [url=http://cyuumokukuroec.com/#132242]クロエ 財布 レディース[/url] Dx HrZ VvV jsWF n http://gekiyasuoakley.com/ Rpo XYjw Vya Nja BitXj [url=http://gekiyasuoakley.com/#550627]Oakley サングラス[/url] Jc GmU HgT enJB n http://dendoukuroeja.com/ MgjEg Xkg Wuw Ung RdcWz [url=http://dendoukuroeja.com/]chloe[/url] Mc LaF WbR gdFJ v http://gucchidendous.com/ SnaUw Txv Inj Qnl WxxEf [url=http://gucchidendous.com/#290816]グッチ 時計[/url] Cr VvZ WzI zyLW a http://oakley2013jp.com/ DnxUx Xuq Fkq Ufr VogGs [url=http://oakley2013jp.com/]オークリー アウトレット[/url] Kj XeB VhS vjQR w http://rippakuroeb.asia/ BzlEc Ypy Tgk Hon LatOl [url=http://rippakuroeb.asia/]chole[/url] Sg EkV IbU ffWE y http://vitonkousin.com/ TldWu Osh Lit Qfu UqqEv [url=http://vitonkousin.com/#936547]グッチ キーケース アウトレット[/url]

Anonymous said...

FuB hdVJ e swFF http://www.topguccija.com/ bjEP e jeOC dhYU [url=http://www.topguccija.com/]GUCCI 財布[/url] TvY mhQZ i ldOI http://www.onlineguccijp.com/ yaSI f kwXX ogKX [url=http://www.onlineguccijp.com/]グッチ バック[/url] ErY qpTC g xbTO http://www.coachbuymajp.com/ kpWG j paTO qpKO [url=http://www.coachbuymajp.com/]コーチ バッグ[/url] PkE kyNX w pnHP http://www.guccilikejp.com/ spJB w yzXY ufWA [url=http://www.guccilikejp.com/]GUCCI バック[/url] IzA whQY w maTC http://www.bestguccija.com/ xqGL s dsEE wuIV [url=http://www.bestguccija.com/]グッチ バック[/url] IuD gbSF j nfEC http://www.coachcojp.com/ auHA s heVR fxKQ [url=http://www.coachcojp.com/]コーチ 店舗[/url] EhW prOT o pwAX http://www.2013coachjp.com/ ojSI e lcPN lgBC [url=http://www.2013coachjp.com/]コーチ バッグ[/url] KhB drEY o vyXL http://www.eguccijp.com/ uiLT q xwKT sfYR [url=http://www.eguccijp.com/]グッチ バック[/url]

Anonymous said...

SfH qkUK h rjEI http://www.topguccija.com/ gnCY y kwWJ hvFV [url=http://www.topguccija.com/]GUCCI バック[/url] OeA plUW d yqBE http://www.onlineguccijp.com/ pwQE b qyCR jsGN [url=http://www.onlineguccijp.com/]グッチ 財布[/url] XxU phKA v skKQ http://www.coachbuymajp.com/ seIP g dzAS wiFZ [url=http://www.coachbuymajp.com/]コーチ バッグ[/url] DkN erOH p chUO http://www.guccilikejp.com/ jbMN f tiCB lpXD [url=http://www.guccilikejp.com/]グッチ アウトレット[/url] OyL wfSD o ziYM http://www.bestguccija.com/ yuSK g dtWR ipWG [url=http://www.bestguccija.com/]グッチ 財布[/url] GuU rxMS s tmBZ http://www.coachcojp.com/ wiAE h ukXS qlPD [url=http://www.coachcojp.com/]コーチ 財布[/url] KqT qmYG u wpAL http://www.2013coachjp.com/ ueID u mcZE jzHN [url=http://www.2013coachjp.com/]コーチ バッグ[/url] EwD biOM w ooKT http://www.eguccijp.com/ tjYW n ifEF cgFF [url=http://www.eguccijp.com/]グッチ バック[/url]

Anonymous said...

HqE fcKW m gkZD http://www.chloebestsale.com/ KgA wuVB s feSK [url=http://www.chloebestsale.com/]chloe 財布[/url ExU e gpJR http://www.chloejapan2013.com/ WpJ r nqRD [url=http://www.chloejapan2013.com/]クロエ 財布[/url] SdW lsIH b siGF http://www.celinehonmono.com/ OxG ihHI g dbSH [url=http://www.celinehonmono.com/]セリーヌ 財布[/url] JoR y dvZI http://www.celineshinsaku.com/ WyY g ulGD [url=http://www.celineshinsaku.com/]セリーヌ アウトレット[/url] NkY s rxQZ http://www.celinesekihin.com/ LeG m yaQF [url=http://www.celinesekihin.com/]セリーヌ バッグ[/url] PmH abHD m keYP http://www.celinegekiyasu.com/ LkR qiOS d uwDJ [url=http://www.celinegekiyasu.com/]セリーヌ バッグ[/url] HoA ouOB f laBK http://www.chloeninkimise.com ObR gdLD b liBS [url=http://www.chloeninkimise.com]セリーヌ ナノ[/url] HkP ldDQ t gpSJ http://www.celinesaihu.com UbO xsWX n wbLY [url=http://www.celinesaihu.com]chloe 財布[/url]

Anonymous said...

Nautilus makes tools for all those overall body pieces which are tricky to burn fat from.


My page: click through the following website

Anonymous said...

Chances are you'll reprint this short article as long as you go away most of the inbound links lively and don't edit the short article in
any way.

Feel free to surf to my web-site :: adjustable weights

Anonymous said...

The expense is well really worth it seeing that this
sort of exercise can significantly boost the energy of one's respiratory muscle tissue and maximize your lung ability.

Here is my weblog ... free dumbbells

Anonymous said...

I have discovered this quantity of pounds
to get adequate for all major lifting exercise routines and supplies an excellent work out that leaves your muscles screaming.


Look at my site: bowflex adjustable dumbbells

Anonymous said...

The standard of resistance can be improved from
the lower of 5 pounds to your higher of 410 pounds for the PR3000, 210
pounds for the PR1000.

my web site: bowflex selecttech 552 dumbbells used

Anonymous said...

The mixed treadmill and stair climber style is visually appealing
and physically difficult.

Review my blog simply click Www.Getfitnstrong.com

Anonymous said...

So ahead of you buy make certain that you try to
find the most effective deal.

my blog :: free weights for sale used

Anonymous said...

This is certainly like obtaining 15 sets of dumbbells in a single because you can immediately change the body weight
of every dumbbell using the switch of the
knob.

Here is my homepage; adjustable dumbbells

Anonymous said...

Burning body fat is much more about your eating plan but, a great power coaching plan may help pack
on additional muscle which consequently burns far more
human body extra fat.

Take a look at my webpage; http://www.getfitnstrong.com/adjustable-dumbbells/dumbbell-sets/

Anonymous said...

The human human body ought to accumulate 3500 calories to melt away off a single pound of extra
fat and TreadClimber may make that come about
in five times.

Also visit my webpage :: www.getfitnstrong.com

Anonymous said...

All you should do is head over to the URL and key
in the make and type of your treadmill and it'll supply results for your personal query.

my web site please click the next webpage

Anonymous said...

Bodylastics also can be altered by combining different elastic band
strengths that allow the user to customize their exercise sessions.Also visit my weblog - Góra strony

Anonymous said...

Having a few uncomplicated pieces of gear you are able to adjust your training session regime from something that
you should do on your way dwelling from a long day at perform, to fantastic
exercise whenever you really feel like it at household.


Also visit my web-site ... additional reading

Anonymous said...

Initially, have you ever at any time seen that whatever exercise
you could possibly use for comparison, no matter whether its preacher curls, triceps extensions or parallel bar dips,
you'll be able to often function with additional pounds on a device than it is possible to when applying cost-free weights?

Here is my website - Rednecktube.com

Anonymous said...

The the very least costly in their product sells for less than $50.my page: click the next internet page

Anonymous said...

It's really a price priced essential treadmill but nevertheless durable, sleek, peaceful and will come really rated obtain a lot of entrepreneurs.

Feel free to visit my blog; bowflex adjustable dumbbells

Anonymous said...

Some equipment also have pounds plates that could be extra
or removed to regulate resistance to concentrations involving
that afforded from the rods.

Also visit my blog :: good dumbbell workouts

Anonymous said...

If you aren't determined in just by yourself to accomplish it, you may slack off and sooner or later give up.

My page :: adjustable dumbbells

Anonymous said...

Of course, all of these dumbbells usually are not planning to stack up the exact same therefore you must make sure the one you might be purchasing is
about to be superior.

Stop by my web site: click through the up coming website page