Wednesday, February 27, 2008

ruskea / brown

Ulkona on sateista ja ruskeaa. Ei lainkaan harmaata, vaan ruskeaa. Multaa, silmuja, oksia. Sateesta huolimatta olen hyvällä tuulella.
Liisun taskukangasta jäi vähän, ja kokeilin aikuisten taskuessua. Ei vielä etanaa tai muutakaan nilviäistä koristeena kuten Liisun essussa.

Neiti S ei koskaan oppinut rakastamaan ruskeaa paitaansa, ja ilahtui selvästi kun kuuli että pienennän sen pikkusiskolleen. Kyllä suretti leikata hyvin onnistunut paita kaarrokkeineen päivineen, mutta nyt sille tulee sentään käyttöä. Hihoja täytyy vielä vähän säätää. Ja saa nyt nähdä jääkö tuo ruusuke tuohon rintapieleen. On muutenkin jotenkin hempeämpi vaate kuin kuvittelin. Pidin alkuperäisestä enemmän. Ehkä kuitenkin alan pitää siitä kokoajan enemmän ja enemmän. Joskus käy niin. Saa nyt nähdä.

It´s raining, but it´s not grey. It´s brown. I feel good. Making stuff that matches the colour of the day.
The shirt is the one that miss S hated. She was happy to hear that i remade the shirt for her little sister. It turned out a bit too, öh, romantic or something to my taste. Or maybe i´m starting to like it more and more all the time. Sometimes things that seem akward or strange in the first place, become the new favorites by time. Maybe.
I just really liked the first version so very much.

4 comments:

Iiriskukka said...

Voi kuinka kiva essu aikuisten koossakin.Tuo olisi hyvä meikäläisellekkin.Voisin keräillä taskuihin pikkuleegoja ym. sälää, mitä ilmestyy jatkuvasti joka paikkaan.Saisin kerätä sinne aikani,kunnes taskut täyttyvät ja sitten vain tyhjentämään:)Suloinen paita ja rintapielen koristekkin on hieno.

inkivääri said...

Aikuisten essu on hieno, tykkään tuosta väristä mielettömästi! Ja pikkusisko(llakin) paita on ihana, olet sinä mahdottoman taitava!

Liivia said...

Paitaa tulee hirmu sääli, mutta onneksi käyttöä kuitenkin löytyi.
Aikuisten essukin rulaa!

Skye Rocket Sews said...

oh,what a stab in the heart!Your eldest not liking the shirt.I'm waiting for that with my eldest.I remember being very unimpressed with most things my mum made me when I was little.
It looks super cute on your little one though.Where did you get the pattern from? I have a similar pattern that I'm going to make up soon,but I think I like that one better.