Friday, February 22, 2008

taskuja / pockets


Olenkin jo joskus maininnut, että Liisu ei tykkää pukeutumisesta, vaatteista. Hän mieluiten kuljeskelisi koko päivän "au naturel", mikä on tietty söpöä, muttei jokatilanteessa kovin käytännöllistä. Ainoa asia vaatteessa mikä saattaa innostaa häntä ovat taskut ja mukavat eläin/hyönteis/nilviäiskuviot. Koska en millään jaksa ommella taskuja (tai nilviäisiä) joka vaatteeseen, ompelinkin irtotaskuja nilviäisellä koristettuna.
Toivon että toimii. Alan väsyä pukeutumistaisteluun.

I probably have mentioned earlier that our youngest, Liisu, doest like clothing, or more accurately: wearing them. She´d prefer going around "au naturel" all day, wich is very cute but not always so practical. The only thing that might interest her in clothes are pockets and animal/insect/mollusc-ornaments. I don´t have the puhtienergy to sew pockets (or ornaments) to all her clothes, so i desided to make separate pockets with a snail ornament.
I truly do hope that this pocket apron will work. I´m getting tired of the clothingbattle.

7 comments:

violet said...

No luulis toimivan!
näin tuontapaisen jossakin englanninkielisessä blogissa muinoin aikuisella. Oli kai ihan myyntiin asti niitä tehnyt ja ajattelin että tosi kiva olisi. Minäkin tarvitsisin usein lisätaskuja täällä kotona.

Liivia said...

Jo on kumma ettei toimi! Hieno! Olisi kiva ihan itelläkin, mullakin olisi tarvetta kanniskella mukanani kotona ainakin pikkusaksia ja nenäliinaa, kynää ja kameraakin. Jaa-a, pitäiskö siis tehdä, nilviäisen haluan tietysti kans!

isoinpapu said...

Mäkin olen nähnyt tosi hienoja aikuisten taskuessuja pitkin nettiä. Siis todella hienoja.

Itselleni en halua, koska mulle tulee joku täysin neuroottinen "ei saa kulkea sakset taskussa"-olo heti. Siis vaikken pitäisikään saksia taskussa. Kyllä on lapsuuden käsityöope saanut opin menemään tosi syvälle tajuntaan.

Ja oikeasti teen yhtä jos toista paljon saksia vaarallisempaa kotiaskaretta päivittäin.

Saatankin tarvita terapiataskuessun. Ja uudet sakset!

inkivääri said...

Hieno!! Varmasti toimii, toivon näin :) Niitä aikuisten taskuja olen myös ihaillut netissä, ja sellaiselle olisi käyttöä kotonakin. Ja miksei töissäkin sitten taas joskus.

violet said...

Ai sulla on kans "ei saa kulkea saksien kanssa" -trauma?! Mullakin on, isältä saatu. Sama pätee veitsiin. Siis voi sitä varoittelua ja jankutusta tuosta asiasta mitä olen isän suusta kuullut;-)
"Kaadut sitten turvalles ja siinon fiskarssit mahassa niin että pysyy!"...

sari said...

Tämä on kiva ! Olen itsekin tehnyt jonkintapaisia taskuessuja nahasta, mutta ne olivat itse asiassa nahkahousujen jäännospalojen uusiokäyttöä, kun suuremmat palat leikkasin muihin tarkoituksiin.
Taskuja aina tarvitaan, kuljetan kasseja mukanani mahdollisimman vähän - parempi, jos kädet ovat vapaana !

Elli Velli K. said...

Hurjan hieno essu! Meidänkin pienelle taskut ovat tärkeät. Minäkin tarvitsen taskuja ja jos niitä ei ole, kätken lankarullan rintaliiveihin. Sitten etsiskelen rullaa kuumeisesti ympäri taloa...

Sinulle on viesti blogini viimeisimmän postauksen kommenttiosassa!