Monday, March 10, 2008

amebaPyöreä? Nelikulmainen? Jotain siltä väliltä. Olen virkannut nämä ameebat vuosia sitten, huvin vuoksi, enkä ikinä keksinyt niille mitään käyttöä. Pyöreän ompeleminen oli niin hauskaa, että innostuin kokeilemaan lisää. Sitäpaitsi, huomasin tarvitsevani pussukoita ja penaaleja, kun siivosin työpöytäni kauhistavassa kunnossa olevat laatikot.

Round or square? Maybe something inbetween. I´ve crocheted these amebas years ago, just for fun. Finally i´ve found a use for them. Sewing the round pouch was so fun, i wanted to try more. Besides, i cleaned up my desk drawers and realised how very very much i need all kinds of little bags, pouches and purses to keep all those important little things in order. I really seem to like little things.

P.S Yritin korjailla asetuksia niin että kaikki saavat kommentoida. Kummallisia asioita tapahtui sitä tehdessäni, enkä vieläkään saa kuvia tänne kikkailematta ( tai siis, minä en kikkaile, perheen nörttiopiskelija kikkailee puolestani), mutta toivon että kommentointi sujuu.

I´m having a little trouble with blogger and pictures. Nothing major. Just annouying. Hopefully the comment place works better now, and allows everyone to comment.

10 comments:

tiuku said...

Mainio tuo ameba! Kerrassaan mainio!
Pähkäilin juuri miten tuon vetoketjun saa ommeltus ympyrään, vaikuttaa konstikkaalta.
Harmillista jos bloggeri kiukkuilee, sitä kuulemma tapahtuu aika paljon. Et siis ole ainoa konella kikkailemaan joutuva. Kiva kuitenkin että tälläinen netti sivujen pitomahdollisuus on kuitenkin olemassa. Ihan hirvittää mitä kaikkea olisinkaan jäänyt paitsi ilman näitä blogeja.huih!

torrance said...

todella hieno ameba!
mie tykkään siun blogista muutenkin.

pitääkin lähiaikoina kokeilla ympyrän muotosta pussukkaa. tosin nuo vetskarit on harvemmin miun ystäviä, niin voi olla että jää onnistumatta

TuijaR. said...

hei! Usein käyn lueskelemassa teidän touhuistanne ja ihan kateellinen olen siitä energiamäärästä mikä sinulla täytyy olla kaiken tuon pyörittämiseen. :)

Testaanpa kommentoimista kirjautumatta... ei onnistunut.

Anonymous said...

No niin, kävin uudelleen säätämässä kommenntilootaa. Kiitos tuija r kun kokeilit. Katsotaan josko nyt onnistuisi näin anonyyminä isoinpapuna kommentointi.

Elli Velli K. said...

Mulla on jossakin retrossa käsityökirjassa ihania pylpyrä-ohjeita. Niitä yhdistelemällä voi tehdä esim. hienoja liivejä ja sen sellaisia.

ljmax said...

Oh, I love these...what a great idea.

Julie and Joe Campbell said...

Ameba ovat ihana! Niin kiva.

Liivia said...

Ihanaa kun nyt näkyy!

Pussukat on niin kivoja, mulla on vaan ongelma etten tarvi niitä kolmea enempää (rahat, meikit ja kynät), niitä kun olisi niin kiva tehdä ja omistaa.

Käsityömessuilla näin aivan ihania pussukoita "merkki" oli Ovélia. Kankaatkin oli painettu itse ja jokaiseen oli tehty puinen hieno "maskotti". Aah, olin ihan kuumana niihin, mutten raaskinut ostaa.

Merruli said...

Hieno pussi kuten aiempi sammakkopussikin. Minä en uskalla edes kokeilla ympyrään vetoketjun kiinnitystä, kun normaali neliömallikin tuottaa harmia.

Bloggerissa 502 serveri oli ainakin sunnuntain jumissa ja ilmeisesti kenkkuilee välillä vieläkin.

inkivääri said...

Voi kun hauskoja!! Mulla on jonkinsortin pussukka-addiktio, vaikkei niille loputtomasti käyttöä voikaan keksiä.