Friday, March 07, 2008

huvin vuoksi / just for fun

Halusin rentoutua. Täällä kun on tuota hulinaa ilmassa niin paljon että mikään hiljentymisyritys/keskittymisrentoutus ei onnistu, niin paras keino rentoutukseen silloin on näperellä huvin vuoksi. Tikkuaskinukkeja. Liisu työnsi rusinan nenäänsä rentoutumiseni aikana, mutta se lähti onneksi virkkukoukulla ja niistäen.

Tämä taas on harvinainen tapaus: Onnistuin tekemään hyvää ruokaa! En voi antaa reseptiä, koska ruoka on niin monen reseptin yhdistelmä enkä muista tarkkaan enää. Kukkakaalia, sipulia, paprikaa, aurinkokuivattuja tomaatteja. Chiliä, korianteria, kanelia ja mustapippuria. Syötiin couscousin kera. Nam!
Pyöreä pussukka. Halusin kokeilla onnistuisiko. No, melkein ainakin. Vetoketjun kiinnitys oli vähän haastavaa. Tästä olisi tietenkin pitänyt tehdä joku isosuinen hahmo. Sammakkopussi! Ehkä vielä onnistuisi...
I needed to relax a little. It´s a bit noisy here for that by reading or some other silent way, but crafting for fun relaxes nicely too.
Matcboxbabies. A round purse, that i should have made look like a frog ofcourse! And i also managed to make good, tasty food!
Cooking is not my speciality even i have to do it every day. But this time, oh: cauliflower, onion, peppers, sundried tomatoes. Chili, coriander, cinnamon and black pepper. Served with cous cous.

11 comments:

Solveig said...

Herne nenässä -ongelmat poistuivat, kun luin, jostain, että toinen sierain suljetaan ja lapsen suuhun puhalletaan napakasti. Lapsen pitää seisoa, että rusina/herne/pikkukivi/puolukka (onhan noita ollut) pääsee tulemaan hyvin pois. Toimii! Kerro tämä ilosanoma kymmenelle pikkulapsen äidille. :)

Ihania tuotoksia. On se muuten kumma, että jos käy maate, niin kaikki lapset tulevat hulluiksi.

violet said...

Tikkuaskityypit on hienoja. Mää olen kans tehnyt joskus sellaisia mutta ne ei olleet kolmiuloitteisia. Olipa vaikeesti sanottu. Siis olivat vain kuvia.

SCAREDY-CAT said...

Ihania tikkuaskinukkeja. Voisin mennä tikkuaskiin nukkumaan lopputalveksi... (lukuunottamatta faktaa, etten mahtuisi, tietty)

isoinpapu said...

scaredy-cat:
Tämän pimeän ja kamalan epätalven jälkeen ei ole ihme jos väsyttää. ja siis nyt pitäisi olla kevät, ehdottomasti, koska olemme joutuneet kestämään tämän tyhmän säkkipimeän kummallistalven. Missä on oikeudenmukaisuus!

Elli Velli K. said...

Kun meidän keskimmäinen 3-veenä työnsi helmen nenäänsä, niin soitin Lastenklinikalle ja kysyin saako sen kaivaa virkkuukoukulla ulos. Kuului paheksuvaa tuhinaa. Piti mennä paikanpäälle ja helmen onkimiseen käytettiin siihen vasiten suunniteltua helmen-rusinan-herneen-nenästäkaivajaa. Lääketiede!

Ihania askityyppejä.Niistä voisi askarrella japanilaisen kapselihotellin pienoismallin.

Sari said...

Ihania rasioita, taas toimit kuin ajatus ! (katsopa blogiini).
Leikkikoulun johtaja sai kätevästi helmen nenästä niin, että toinen sierain puristetaan kiinni ja lasta käsketään puhaltaa reippaasti toisen kautta - tämä ei ihan pienillä tietysti onnistu.

minja said...

Anteeksi, ei saisi nauraa mutta kuullostaapa hyvin tutulta pikkuneidin toiminta. Meillä elellään samanlaista vaihetta :D

Pussukka on valloittava!

UnnAn Unelmia said...

Niin se vaan menee, parhaan luomishetken yleensä ohittaa rusina nenässä:) Itse käytänkin nykyään yöt ompeluun, ah sitä rauhaa ja oh tätä univelkaa!

pungsnotded said...

I love that round purse!

Liivia said...

Kaikki on taas ihania! Ruoka näyttää kyllä herkulliselta, varsinkin tuossa vadissa!

Tiukunen said...

Herkullisen näköistä ruokaa; voin kuvaa katsoessani melkeinpä aistia miten hyvältä tuo mahtoikaan tuoksua.. :) Ja tikkuaskinuket näyttävät hienoilta. :)