Saturday, March 01, 2008

melkein mahdoton / almost impossibleMatroskin, tuhannet kiitokset tästä vihreästä joustofroteesta! Nyt meillä on haalarit ja huppari samaa kangasta. Liisua oli melkein mahdoton kuvata, kun viiletti hupparissaan iloisena ympäriinsä. Iloitsemme.

Turkulaiset! Mikaelin lähikirjastossa on alettu järjestää satutunteja! Ensimmäiseen tilaisuuteen ei saapunut yhtään lasta, voi. Ensi tiistaina 4.3 klo 10.00 on seuraava satutunti. Me menemme kokeilemaan noinko Liisu jaksaisi kuunnella. Tulkaa tulkaa! Lisätietoja Mikaelin kirjastosta.


It was almost impossible to take a picture of Liisu when she run around in her new sweatshirt/hoody. I love that green terrycloth! I love that child!

Too bad you live so far. Otherwise i had invited you to our local librarys fairy-tale hour next tuesday. I would be happy to live in a library.

13 comments:

ljmax said...

I love your photos...so joyful and full of energy.

inkivääri said...

Voi, pitääkin koittaa josko pääsisimme Siirin kanssa tiistaina paikalle, vaikkei nyt ihan turkulaisia ollakaan, niin aika liki kuitenkin.
Ihania kuvia! :)

Ekub said...

Hassu huppari, voisin ottaa tuollaisen itselleni! ;) Nuo edellisen postin lasinaluset ovat tosi hienoja. Meillä on sohvapöytä täynnä renkaita kun ei ole käytetty alusia aina. Pitäisi tehdä niitä kunnon satsi, niin tulisi käytettyä.

Skye Rocket Sews said...

Oh my!I love that fabric!!!! Where did you get it from? Divine!

tiuku said...

Hieno huppari! Kangas jaksaa viehättää.
On mukavaa että kirjastoissa järjestetään satutuokioita ja muita pieniä tapahtumia. Kysymys vain kuuluu meilläkin, malttavatko lapset? Joutuuko heitä paimentamaan ja jahtaamaan kirjaston halki??

Matroskin said...

Iiiihana huppa, niinkuin meillä sanotaan! Ylisöpö!

Skye rocket: I gave her the fabric because I couldn't think what to make of it. It's a genuine 70s terry cloth fabric. Cool!

Joola said...

Pidin opiskeluaikana muutamia satutuokioita kirjastossa. Se oli ihanaa. Niin kuin moni muukin asia. Paikalla oli aina yli kymmenen lasta ja kaikki jaksoivat hyvin.
Jos veisin omani, en ole ihan varma kuinka kävisi.
Vetäjän täytyisi tietenkin olla yhtä hyvä, kuin minä:), ehkä sitten onnistuisi.
Jos omalleni itse pitäisin, huonosti varmaan kävisi.

echo said...

Toivotaan, että satutunnit ottavat tulta alleen! Meidän nuorempi lapsi käy joka torstai hoitopaikan porukalla kirjaston satutunnilla. Hattua nostan hoitajalle, että jaksaa lähteä lapsiköörin kanssa satuja kuuntelemaan.

fine little day said...

These pics makes me happy :)
Me too wanna live in a library!

Iiriskukka said...

Kiva huppari,kelpaisi meillekkin:)Satutunnit,kiva kun muistutit.Täytyypä ottaa selvää onko meidän kirjastossa sellaisia.

isoinpapu said...

Joo Inkivääri, tule vaan! Olis kiva moikata!

Anonymous said...

wonderful photos! love the hoodie too.

heli said...

mahtava huppari!