Tuesday, March 04, 2008


On ollut hauska päivä. Lahjakäsi osoittautui oikein mainioksi ja pidetyksi lahjaksi. Aurinko paistoi. Valo oli ihmeellisen kuulas, kirkas, sees, jotenkin normaalia läpinäkyvämpi. Oikein hyvä päivä.
Neiti S:llä yllään pöytäliinasta tehty säähän hyvin sointuva pusero.

We have had a nice day. The gift hand was a hit. Sun was shining, and the light was somehow wonderfuly bright, clear, more transparent than usually. A very nice day.
Miss S is wearing a shirt made of an old tablecloth. Matches the weather.

Kaiken lisäksi minäkin sain paketin! Pidän kaikesta mitä tiny happy:n Melissa ompelee. Kaikesta. Hän valitsee juuri sellaisia kankaita joista pidän, juuri sellaisia juttuja joista pidän. Voi että. Ilahduin kovasti. Pienenä maistiaisena tässä ihana, vihreä, vetoketjullinen pussi. Tykkään tästä!

And on top of all that i also received a wonderful parcel from tiny happy`s Melissa. I just really like so much of everything she makes. Really. Like this green little pouch. I like it so much!

5 comments:

Solveig said...

Tosi kaunis pussukka.

Ja tyttären tunika. Mulla on tutunnäköistä kangasta jemmassa. Hauskaa!

Liivia said...

Siellähän mielenkiintoista menoa (nuo asennot!)...:)

Hienon pussun olet saanut Tiny Happyltä, joka mulle ihan uusi löytö. Kiitos!

violet said...

Sammakkokin näyttää sangen ilahtuneelta pussukasta!

tiuku said...

Teillät tosiaan on leikitellyt kaunis valo.
Tunika on ihana! Mistä malli?? Minulla meinaa pöytäliinojen ja verhojen kanssa olla ongelmana, että valmis vaate tosiaan näyttää aivan verhosta vetäistyltä.

isoinpapu said...

Tiuku: Malli on taas vanhasta vaatteesta silmäillen seurailtua. Muuttelen noita vähän matkan varrella. Neiti S on esim tosi kapea, joten kavennan tai pidennennä tms. Ja joskus kangasta on tosi vähän ja silloin tulee mielenkiintoisia leikkauksia:)