Tuesday, March 18, 2008

oppii uusia asioita / learning new skills

Koko aikuisikäni olen pärjännyt ilman autoa. Nyt meillä on auto. Tai siis viimeiset kaksi vuotta, mutta en vieläkään jaksa oikein tajuta että meillä oikeasti on auto. Koko perhe ei mahdu siihen kerralla, mutta ruokaostokset mahtuvat.
Miehellä on pätkä kesälomaa pitämättä ja hän viettää sitä nyt, omistautuen minun ajo-opetukseeni.

Heh. Hyvin epätodellinen tilanne. Absurdus superioris.

En varmaan ompele paljon tällä viikolla.
Ryn ryyyynn!

I have lived all my adult life without a car. The last two years, we suddenly have had one. The whole family does not fit in it, but the grocery shopping bags do. Oh dear...
Dear husband is having a tiny littel vacation and has devoted this time to teaching me to drive.

It feels very unreal. Absurd. Wow.

I guess i wont be sewing much this week.

7 comments:

Sari said...

Meillä ei ole autoa, eikä ajokorttia koko perheessä - ajattelin kyllä joskus kortin ajaa, voisi kaahailla sitten mummuna Suomen korvessa kauppareissulla ;)

tiuku said...

Huhuuui!Minä odottelen paraaikaa uutta oikeaa ajokorttiani tulevaksi poliisilta. Kakkosvaiheestakin selvitty siis.
Tsemppiä autoiluun!

violet said...

Mulla on kortti - ollut jo 23 vuotta (sissus!) mutta edellisen kerran olen ajanut noin 10 vuotta sitten. En tykkää, en uskalla, en halua.
Olen sinut jutun kanssa, muut eivät;-)

Ekub said...

Minä aloittelin autokoulun aikalailla kaksi vuotta sitten ja viime syksynä sain sen pysyvän kortin. 18 vuotiaana ei autoa ollut eikä mitään kiinnostusta tuhlata rahojaan autokouluun, nyt vanhempana on kiva että voi päästä paikkoihin ihan omin avuinkin silloin kun on tarvis kuten joihinkin harrastuksiin ja korpeen mökille. Onnea ja jaksamista opetteluun, itselle se oli alussa tosi hankalaa mutta kirkastui sitten lopulta!

Melissa said...

all the best to you, k, in learning that new skill. but most of all, congratulations on surviving for so long without driving your kids around- to me, that's so admirable.

isoinpapu said...

We have lived in the very centrum of the town for a long time. There´s just no need for car there.
But now, when we moved two years ago here, a little way from the centrum, everything changed. Grocery shopping for eight is challengign when the nearest shop is not right next to us anymore.

I´m learning...It´s just very weird idea, me behind the wheel. I mean, it sounds as unreal if i´d be driving a space shuttle or a rocket.

It will be fun. I just have to get used to the idea.

hannna said...

onnea autoiluun! meilläkään ei ollut ajokortteja kun talo hankittiin. sitten hankittiin kortit ja autokin, vähän surkea sellainen. aika vaikeaa oli, mutta nyt sitä jo osaa ajaa ajattelematta. me kerätään plussia kaikilla ajomatkoilla: ei ylinopeutta ja annetaan jalankulkijoille tietä.