Thursday, March 13, 2008

vähän malttamattomuutta / a little impatience

Kevätryteikkö ikkunalaudalla.
The spring jungle on the window sill.

Sain kälyltäni lahjaksi hienon aamutakin, jota ajattelin käyttää takkina, vaan en käyttänyt. En yhtään. Hämmentävää. Olin varma että käyttäisin.
Tein takista takin Liisulle. Harmi ettei valaistus ja mallin vauhdikkuus edistä kuvaamista. Takin leikkaus, joka ei siis näy nyt yhtään, on aika kiva: kirpparilta löydetty 70-luvun inhasyntteettisestä materiaalista tehty takki leikattiin kaavoiksi ja palvelee näin paremmin kuin alkuperäisessä tarkoituksessaan.
Olisin tietty voinut myös olla kärsivällinen, ja kuvata takin huomenna paremmassa valossa. Plää. Kärsivällisyys. Ei aina jaksa olla kärsivällinen. On kivaa olla välillä malttamaton.
Mistä tulikin mieleen, että takkia oli kiva ommella, koska siinä oli aamutakkimainen kevyttoppaus valmiina. Sur sur.

A coat for Liisu from my dressing gown. The pattern, that unfortunately doesnt show at all in picture, is really nice. I cut an old yakcy synthetic kid´s coat in pieces, and used it as the pattern.
I could have been patient and photographed the coat tomorrow, in better light. Patience, a very praisworthy virtue. I just enjoy beeing a little impatient. It´s fun.

7 comments:

joko said...

kivan vauhdikas kuva!

echo said...

Kiva tuo ryteikkö ja tietenkin takki myös! Hyvä sananvalinta tuo ryteikkö. Mulla rairuoho taitaa jättää itsensä siemeniksi: ei idä.

violet said...

Minä jaksan tuskin koskaan olla kärsivällinen. Kärsävällinen. Kärsäystävällinen. Kärsällinen...hmm..KÄÄK!

Liivia said...

Minäkin kärsimätön kärsällinen täällä. Sanon, että ihanalta näyttää takin viuhahdus! (kuva on kaunis)

Mitä, teettekö te ruukutkin itse? Tuo ruukku näyttää sellaiselta hienolta itsetehdyltä.

Meidän lähikauppa on ryhtynyt myymään yrttejä vain 2 e/kpl. Siis sellaisia isoja kunnon ruukussa olevia pöheikköjä, olen hankkinut jo joka sorttia. Tuolla hinnalla ei oikein viitsi kasvattaa siemenestä itse, varsinkin kun käytämme niitä myös roimasti. Se kärsimättömyys...

inkivääri said...

Ihana kuva, viuh viuh! :)
Ääh, ne rairuohot -- pitää heti mennä etsimään multaa tai ne jää vallan laittamatta!

Merruli said...

Ihan edustava ryteikkö. Olen päässyt tänä keväänä versottamisessa vasta haaveiluasteelle, ei ole vielä edes rairuoho itämässä..

isoinpapu said...

Ruukku on esikoisen tekemä. Täällä on loistava kaupungin järjestämä taidepaja lapsille. Käymme kursseilla silloin tällöin. Tai siis lapset. Tuo ruukku on silmäteräni.

Rosmariinia kun saisi oikein kunnollisen yksilön. Tuoksuu taivaalliselta!