Tuesday, April 01, 2008

haaveilee / dreamingOlen puuhaillut Sarin lähettämien laatikoiden kimpussa. Saatte nähdä sitten kun siellä on avajaiset. Laatikot avautuvat blogeissa yhtäaikaa, tämä oli Sarin mainio idea. En ole ihan varma keitä kaikkia meitä nyt onkaan. Ainakin Violet, Liivia ja Merja. Olenkohan oikeassa? Jännittävää!

Kiertelin pitkästä aikaa kirpparilla ja mitä löysinkään! Oh, verhot, joita olen ihaillut jo pitkään. Finlayson, apia. Haave, joka toteutui. Ehkä siis joskus nämäkin pienet:

- kesä
- siirtolapuutarhamökki
- siirtolapuutarhamökillä kasvimaa, lapsilla mielekästä ulkoilupuuhaa, äidillekin vesivärimaalausta, nokkahuilun soittoa, herkullisia salaatteja, pitsaa läheisestä kebabpuljusta, paljon kirjoja ja lukuelämyksiä, mansikoita ja rahkaa sekä kivoja vieraita.
- matkailua Helsinkiin, Tampereelle, ainakin.
- täydelliset kesäkengät. En vielä tiedä minkälaiset, mutta kun löytyvät niin sitten tiedän. Ehkä vähän 30-lukuiset?
- neulomista, vihreää lankaa
- raidallisia sukkia
- riippumatto

Suuria toiveita toivon salaa. Siirtolapuutarhamökit ovat tarpeeksi pieniä ääneen haaveiltaviksi.


I have been working with the boxes Sari sent me a while ago from Paris. I will show you when the opening day is. Ah, exiting!

Those curtains are a dream come true. Found them from the fleemarket. Finlayson, apia. Love love love them. So, if that dream came true, then maybe these little ones also:

- summer
- an allotment cottage
- at the allotment cottage a garden, vegetables, flowers, outdoor activites for kids, watercolour painting for me also, lots of good books, mastering my tenor recorder, tasty salads, take away pizza, starwberries+ sour cream and nice guests.
- a trip to Helsinki, to Tampere, at least.
- the perfect summer shoes. maybe sort of 30´style.
- knitting, green yarn.
- a hammock

The big dreams i dream in secrect. An allotment cottage is small enough to be dreamed out loud.

8 comments:

Anonymous said...

sweet dreams.
and cute curtains.

echo said...

Ihana löytö, ja ihana tuo haavelistasi! Mulla on vain to do -listoja tällä hetkellä, sellaisia välttämättömyyksiä, ei mitään mukavaa.Taidanpa tahdä oman haavelistankin, vastapainoksi. Kiitos inspiraatiosta!

Solveig said...

Muistan, kun asuimme Norjassa yksiössä, työntelin vaunuja siirtolapuutarha-alueella ja haaveilin. Katselin kukkia ja kainosti mökkejäkin. Pieniä haaveita, joiden sisällä suuria.

Ihmeitä tapahtuu, haaveista tulee totta ja suurista unelmista elettävää elämää.

Liivia said...

KÄÄK, mikä superverholöytö! Onnittelut!
Mitä näenkään, onko siellä jo leskenlehtiä? Missä ihmeen artisella vyöhykkeellä me oikein asumme.

Haaveilin tooosi pitkään siirtolapuutarhamökistä, ja joka kesä meni paljon aikaa kun kävin myytäviä katselemassa. Sitten ostimme talon, voi kyllä olla että siirtolamökki olisi ollut fiksumpi ratkaisu (=pienempi murheenkryyni)

Apua, kerro mullewkin, koska ne Sarin loota-avajaiset on? On mennyt multa ihan ohi. Lootat vielä tekemättä, eikä tälläkään viikolla ole aikaa...paniikkia!!

isoinpapu said...

Siis, "avajaiset". Siellä alkaa muistaakseni 17.4 joku Suomi-tori juttu, jolloin olis kiva pläjäyttää myös näyttelyä Kotiin. Mutta saatan olla ihan väärässäkin. Mikään ei ole kiveen kirjoitettu. Ihan iisisti vaan.

Liivia said...

No huh!

Joola said...

Minulla oli myös yksi pieni laatikko. Sain sen eilen postiin. Huh.

chenmeinv0 said...

ugg boots
ray ban glasses
tiffany jewelry
replica rolex watches
toms outlet
michael kors outlet online
cheap uggs
fitflop sale
louis vuitton outlet
kate spade sale
2016.12.10xukaimin