Friday, April 25, 2008

nuken elämää / a doll´s life


Tein nuken neiti S mielessäni. S on kyllä räväkämpi, mutta hän tykästyi nukkeen kuitenkin heti ensisilmäyksellä. He molemmat harrastavat luonnontutkimista ja tykkäävät vaihtaa usein asua.
Nyt kelpaa parantua.

I made the doll miss S on my mind. S is a stronger character as the doll, but she liked it right away. They both enjoy nature and changing outfits.
It´s easier to get well with a friend.

11 comments:

Liivia said...

Ihan esikuvansa näköinen! Ja hirveän hieno tietysti! Ja hyvät puuhat!

Iiriskukka said...

Nätti nukke!Hui, siellähän on kevät pitkällä voikukat kukkii ja ruoho vihertää.

Anonymous said...

Onpas sievä nukketyttö. Ja garderoobi ja kaikki! Ja vielä harrastuksiakin...

Kadehtien katselen kun teillä näyttää olevan aivan kesä siellä. Täällä on nurmi vieläkin ihan ruskea.

SCAREDY-CAT said...

Aivan hurmaava nukke! Tykkään varsinkin ekasta asusta, huivi sopii hänelle hyvin.

isoinpapu said...

Mäkin iloitsen kun tyttö itse pitää nukesta niin kovasti. Sillä on nyt kuulemma nimikin: Sanelma. Hauskaa.

Osa pihasta on tosiaan hurjan vihreä jo, varsinkin nuo jalokiurunkannukset. Ne ovat hyvin aikaisia kasvajia ja kukkivia, mutta lakastuvat kukkimisen jälkeen kokonaan pois, eikä niitä sitten enää näy ennenkuin seuraavan vuoden huhtikuussa. Voikukillakin on maailman paras paikka eteläisellä seinustalla.
En oikein itsekään totu tähän Turun aikaiseen kevääseen, vaikka olen asunut täällä jo kymmenen vuotta.Ei valittamista toki.

Kanerva said...

Tuossa nukessa on yhtäaikaa asennetta ja hellyyttä. Just hyvä!

nappisydan said...

Oi miten ihastuttava nukke tuo Sanelma! Minulla on ollut jo ennenkin haaveissa tehdä nukke, juuri tuollainen pitkäsäärinen pehmeä mollamaija, mutta Sanelman kannustamana se haave muuttui vakaaksi aikomukseksi. Saapa nähdä saanko aikaan puoliksikaan noin nätin mollan...

Solveig said...

Tein eskaritytölle nuken, joka jäi laiskuuteni tähden pälvikaljuksi, eikä tyttö tykkää siitä siksi. Miten kiinnitit hiukset?

minja said...

mahtava!

isoinpapu said...

Solveig: Karin Neuschatz ( saatanpa nyt muistaa nimen ihan väärin...): Sy waldorfs dockor. On myös suomeksi mutten muista nimeä, en kyllä hyvin ruotsiksikaan, siis äh. öh..
On olemassa kirja, jossa tarkkaan neuvotaan waldorfnukkien tekoa ja hiusten kinnittämistä erinomaisen hyvin. Olen tehnyt noita waldorfnukkeja, ja tämä Sanelma on joku versio sellaisesta useine muunteluineen. TUo kirja löytyy ainakin turun kirjastosta, kannattaa etsiä, kirja on loistava.

JOpas epämääräinen sepustus.

Elisa said...

Aivan ihana nukke ja kuvat taas aivan mahtavia. Kiitos!