Sunday, April 13, 2008

sateinen / rainy6 comments:

Anonymous said...

Miten ihania keväisiä kuvia, vaikka kukat vähän nuokkuvatkin sateessa. Kun katson ulos ikkunasta, aivan hämmästelen, että olet ottanut nuo kuvat tänään?/viime päivinä.

Minun asuinseuduillani ja (käsittääkseni laajassa osassa maata) on tuiskuttanut KOKO pitkän päivän lunta. Järkyttävää, näyttää ihan tammikuulta. (Siis ei tämänvuotiselta, vaan normaalilta tammikuulta). Lumi pysyy maassa, kun on vähän pakkastakin. Pienet krookuksenalut pihalla ovat hautautuneet lumeen.

No niin tiedän, että tämä on vaan väliaikaista. Eilen näin muuttavia kurkia taivaalla. Kyllä se kevät tulee. Kiitos kuvista!

Merja said...

Siis mitä??? Kukkiiko jossain päin tätä maata oikeasti jo??? Täällä sataa neljättä päivää putkeen lunta, iskee jo masennus!

isoinpapu said...

Joo, kyllä nuo tämänpäiväisiä kuvia ovat. Iltapäivällä napattu. Lounais-Suomi on kiva keväällä, kun asiat etenevät nopeasti.

Täällä tulee vettä, onneksi ei lunta. Huh. Säälin teitä siellä kinosten keskellä. Kamalaa ja tyhmää: lunta huhtikuussa!

Liivia said...

Kävättä voi siis ihailla/haikailla täältä!
Meillä oli launataina kevät, raparperit jo tunki maasta, samoin tulppaanit, minä haravoin, joimme ulkokahvit. Sitten su-aamuna täys talvi ja sitä yhä, maisema kuin joulukortista, byääää

Iiriskukka said...

Sinivuokkoko se siinä ylemmässä kuvassa?Plääh,täällä oli vielä lauantaina kevät,nyt puoli metriä lunta:(

isoinpapu said...

Uskomatonta miten näinkin pienessä maassa sää voi olla niin erilainen. Eikä meillä Liivian kanssa ole kuin 200 km välimatkaa.

Joo, Sinivuokko ylimmässä, keskellä kiurunkannus ja alimassa valkovuokon nuppu.