Thursday, April 24, 2008

värityskuume / colouring fever

Väritys- ja muukin kuume leviää talossa. Neiti S viettää sairaspäiviä kotona, ja pukeutuu itsenäisesti, pidäkkeettömästi, äidin puuttumatta valintoihin.
Teini I:n tauti äityi yhtäaikaa poskiontelon- ja korvatulehdukseksi. Otsaonteloitakin epäillään. Liisu ei ole nukkunut kunnolla nyt puoleentoista viikkoon. Olen aika väsynyt. Huh huh.
Kuulin tätä toissa aamuna.

Colouring, as well as plain old normal fever spread around the house. Miss S is spending sickdays at home, choosing independently what to wear. Teen I is having both sinus and earinfection. And there´s a red alert for frontal sinus infection too for her. Poor girl. Liisu have not been sleeping well for ages. I feel tired.
But i heard this singer day before yestreday.

14 comments:

tiuku said...

Voi teidän potilaista. En lainkaan ihmettele että tunnet olosi väsyneeksi, kai sitä jo vähemmästäkin. Jaksamisia, kurjaa olla kipeänä juuri kun ulkonakin paistattaisi päivä. Parantukaa ja voimistukaa pian!

Liivia said...

Neiti S:n tyyli on kyllä mielenkiintoinen, ties mikä trendiennustaja vielä tulee...

Otan osaa väsymykseen. Mulla on taas tämä mitäteentulevaisuudessa-angsti päällä. Eikä mies ymmärrä sitä, joten on myös mieseiymmärrämua-angstikin. Uuh. Onneksi menee aina ohi (tullakseen uudestaan).

violet said...

Tuosta asusta Björk olisi kade!
Rajatonta yhdistelemisen riemua, etten sanois!
Pakko puuttua Liivian kommenttiin kun mullon kans noi molemmat angstit.
Onneksi ei sen lisäksi ole mitään oikeeta tautia.
Paranemista ja korjaavaa unta, ole hyvä.

echo said...

Kevätsairauksia on ollut täälläkin. Ekaluokkalainen varsinkin, ja minä. Kurjaa on.

Klikkasin laululinkkiäsi enkä huomannut, että mun tietokoneen äänet olivat täysillä. Tuon laulajan sävelet eivät taatusti mene korvien ohi!(vaikka luonnossa niillä ei kai ole volumenappula kaakossa...)

Matroskin said...

Mun vanha kangas! Jaksua sairastuvalle.

Solveig said...

Joskus katson aamuisin eskarilaisen asuja ja hiljaa mielessäni ajattelen, että moisen yhdistelmän saavat aikaan vain kuusivuotias ja punavihersokea isä. Ja annan mennä.

Kaikkialla sairastetaan. Teillä, meillä ja naapurissa.

Anonymous said...

i lovelovelove that outfit!

Kanerva said...

Hurmaava tyyli! Kumpa uskaltaisi itsekin pukeutua rohkeasti :)

Paranemista ja parempia yöunia.

aino said...

tyylien tyyli tytöllä.
vähän trollia, vähän 50-lukua, retroa..

minja said...

Mikä ihana tyylilyyli!

Pikaista paranemista ja parempia yöunia sinne *rutistus*

isoinpapu said...

Kiitos myötätunnosta! Kyllä tämä tästä.

Poistukoon pöpöt, häipykööt angstit, riittää kamalan talven meinigit. Nyt kuuluu olla ihana kevät!

hannna said...

hei, vähän tolpillani. tulin tänne kurkkaamaan, niin teillä ollaankin sairaita! onni onnettomuudessa, että tämä merisairaus ei ole tarttuvaa. parantukaa pian ja koettakaa jaksaa... ihan pökerryttävä aurinko, olen missannut monta päivää

Vilijonkka said...

Tsemppiä Puhti! Näin kovin jälkijunassahan minä jälleen, mutta mukana silti tunnelmissa! En tiedä, mutta täällä toisella puolen maapalloa määrätään aika tuhdit antibiootit, niin että potilas on jaloillaan jo vuorokaudessa.(nimim. kokemusta jo on) Suomessa kuuluu kärsiä ja pelastaa koko maailma ajamatta autoa ja lääkärit säästelevät määräyksiä. Toivottavasti saitte kuitenkin avun ja tilanne on rauhoittumassa. Me ollaan jo korva-, silmä- ja keuhkoputkentlehduksien paremmalla puolella. Tosin muistin juuri unohtaneeni antaa kuopukselle iltapenisilliinit. Hyi huonoa äitiä!


Mutta tuo potilaan tyyli on ihailtava! Olen aidosti ja 100% kade. Tuollaiseen itsensä uskomiseen ja hemmotteluun pitäisi meidän kaikkien uskaltautua. Hyvä tyyppi!

Pamela Buckley said...

I would totally wear that outfit!
it's so Edith Bouvier Beale of Grey Gardens!
Love your blog...I come here often.
:)