Thursday, May 15, 2008

lisää raitoja / more stripes

Otin tuon kuvan 15 min sitten, ja nyt sataa yhtäkkiä kaatamalla!
Lisää raitaa. Toinen pieni kesäyöpuku. Asuun kuuluu samaa kuosia olevat pöksyt, jotka eivät ihan kuvassa näy. Hellepäivän asu kenties? Tai suorastaan uima-asu! Suojaisi kalpeaa ihoa hyvin. Multimekko.

I took that pic just 15 min ago and now suddenly it´s pouring rain!
More stripes. Another small summer nightgown. There´s also little pants of the same jersey as the dress. This could be a paleskinned girl´s beachdress also. Or even a swimwear! Multidress.

6 comments:

Melissa said...

i love the stripes you use! and that pic of L dancing is exquisite. perhaps she was doing a raindance? :)

heli said...

sikahienot sukat muuten.

hannna said...

söpö pieni tanssija. V kieltäytyi lämpiminä päivinä vähentämästä vaatteita yhtään. naapurin tyttö oli tuollaisessa asussa (tai sellaisessa 7v pimuasussa, yök), mutta V piti kiinni 4 kerroksesta. "ilman ulkovaatteita ulkona"-asia tuntuu hänestä hyvin oudolta.

tiuku said...

Iih, ihana ihana kuva! Niin retro(kin )suloinen tyttönen.
Juuri eilen pyöritin käsissäni (vaatekaupassa)tytöilleni yöpukuja, kesäpukuja. Ei tullut ostettua, kun niin ajattelin että teen itse paljon somemmat. Niin millä ajalla, millä osaamisella??! Kääk, ihailen niin sinun ompelutehokkuuttasi. Mainota.
Onko kuva muuten teidän pihasta?
Mukavaa viikonloppua!

isoinpapu said...

Tiuku: Juu, kuva on meidän pihasta, entisen saunan, nykyisen pyörävaraston edestä. Taloyhtiössä remontoitiin ankarasti n 8 vuotta sitten, ennen meitä, ja olen onnellinen että jättivät mökin pystyyn.

johi said...

Ihana kuva! Tyttö sekä asu ovat mainion näköisiä :)