Monday, May 05, 2008

pehmeä / soft

Tiny happy on yksi lemppariblogejani. Melissa tekee kauniita juttuja kivoista materiaaleista. Blogistaan löytyy pehmopallon ohje. Olohuoneemme on pallotehdas tätänykyä. Kaikki tykkäävät näistä.

I love tiny happy blog. Melissa makes beautiful things of nice materials. She has this patchwork ball tutorial there. Our livingroom has turned into a fabric ball factory.


Ja nämä vuokot vain koska en saa tarpeekseni keväästä. Tämä vuokkopaljous on luonnossa, livenä, aivan humalluttava.
Tahdon ulos, metsään, heti!

And these anemones just because i cant get enough of spring. In nature, live, the abundance of these anemones is just stunning.
Oh, i want to go out, to the forest, right now!

17 comments:

Solveig said...

Ihania palloja.

Vuokot ovat niin "hetkessä kiinni"-juttu. Kun niiden kauneus katoaa poimittuina. Voi vain nauttia sen hetken, kun ne ovat.

Onko Ruissalossa jotain "virallisia" ulkoilualueita? Minun Turun tuntemukseni rajoittuu Aurajoen rantaan. Sekin on kyllä viehättävä.

isoinpapu said...

Ruissalo on ihan täynnä hyvinmerkittyjä luontopolkuja, ja taitaa koko saari olla nykyään luonnonsuojelualuettakin. Siellä on tosiaan paljon mahdollisuuksia luontoretkeilyyn. On luontokoulu lapsille, ja kasviteiteellinen puutarha upeine ulkopuutarhoineen ja suorastaan telttailualue ihan saaren kärjessä. Joo, leikkipuistojakin muutama.

Vaikka meillä on tämä upea mahdollisuus vierailla miehen isoäidin kesätorpalla, niin tosi paljon seikkailemme ihan vaan luonnossa. Voisin viettää koko päivän vaan samoillen siellä. Todella taianomaista maastoa.

Melissa said...

oh, your living room sounds like a lovely place to be- a factory of colourful soft toys. yours look great!
and... the anemones. they are so pretty- being here in norway after a cold winter makes me appreciate them so much more.

Merja said...

Nuo vuokot!!

tiuku said...

Voi,ihanasti kukkivat valkovuokot! Täällä niitä ei vielä ole juurikaan bongattu?! Luulisi kuitenkin pian niitä ilmestyvän.
Hienoja palloja! Kiitti blogi vinkistä :)

Liivia said...

En taida olla ikinään nähnyt tuollaista vuokkopaljotta livenä, menisköhän taju.

Katsastin Tiny happyn joku aika sitten vihjeestäsi ja tykkäsin. Olen seuraillut.

Anonymous said...

Hauskoja palloja.

Voi tuota vuokkomerta! Meidän korkeuksilla ei noita kasva, valitettavasti. En ole elämäni aikana nähnyt valkovuokkoja kuin ehkä pari kerta.

Kanerva said...

Valkovuokot on ihania. Meillä kukkii talon takana oleva metsä.

Sari said...

Ihanat vuokot. Muistan, kun niitä odotettiin ja lehtien altakin haeskeltiin alkuja. Äitienpäivän kukka.

Helmiina said...

Olen ihan hullaantunut keväästä. Tuo vuokkomeri on mielettömän upea. Tykkään paljon blogistasi.

nicole said...

We have those same anemones in Canada, and they are so pretty indeed. But be wary about planting them in your garden, they're extremely invasive (I learned that the hard way!)

echo said...

Ihana vuokkokuva! Täällämain vuokkoja kasvaa tietääkseni vain yhdessä paikassa (isoja määriä), aika lähellä merta. Lehtometsiä on niinikään harvassa. Haluan etelään. Haluan kesään.

Ruissalon kasvitiet. puutarhassa kävin hiihtolomalla ja ostin sieltä tuoksupelargonian taimen. Hyvin on lähtenyt kasvuun.

SCAREDY-CAT said...

Tuo vuokkopaljous on kyllä aivan mieletön!! Pohjois-Karjalassa kasvaneelle valkovuokot SIIS IHAN LUONNOSSA on aina ihmetyksen aihe.

Kiitos pallovinkistä! Luulenpa, että kokeilen, ennemmin tai myöhemmin.

Ja Puhti-vaatekokoelmasta - onnea! Itse ostaisin mielelläni puhtivaatteita lapsilleni, mikäli niitä jossain lähistöllä myytäisiin (tosin mullahan ei ole lapsia, mutta se on nyt sivuseikka).

isoinpapu said...

Nicole: i have a soft spot for Canada, it really seems like a nice place, nice country. You even have the same white anemones!

gracia said...

Spring looks so very magical over there right now. I hope you were able to head out the forest... g

Anonymous said...

i also love anemones. they are so sweet.

Abby said...

Thanks for writing this.