Thursday, June 26, 2008

mitäs aiot tehdä tänään? / what are you going to do today?


S: "hmm... tänään... voisin vaikka lorvailla ja joogata".
Yllättävät yhdistelmät ilahduttavat. Mieheni on kokeillut joskus voisulaa jäätelön kanssa. Ei kuulemma ollut hyvää. Luotan silti odottamien yhdistelmien mahdollisuuksiin.
Tekee mieli toivottaa kaikille kivaa päivää. Kivaa päivää!

S: " hmm... today...i could idle about and do some joga". In finninsh that sounded very fun and unexpected. I like unexpectedness. And unexpected combinations. Combinaitions like icecream and melted butter, that my husband ones tried. It didnt taste good at all, but i still do believe in a little unexpectedness in life.
I feel like wishing you all a nice day. Have a nice day!

6 comments:

tiuku said...

Ihanaa, miten kiva postaus! Tulin niin hyvälle tuulelle. Ja kuin taika iskusta Groove FM soittaa kipaletta I feel nice!?
Kivaa päivää teille myös! Odottamattomat yhdistelmät voivat toimiakkin. Rakastan tuota lorvailla ja joogata, aika hyvä minusta. Oma outo ruoka suosikkini on jogurtti ja juusto, erikseen mutta silti yhtäaikaa.

Liivia said...

Kiitos! Päivä on ollutkin kiva tähän asti ainakin, eikä varmaan pahene. Kohta laitan intialaista ruokaa ja haen pyykit narulta. Että tämmöstä vaan, mutaa kivaa.

Mukava kuva!
Voisula ja jäätelö, hui. Mutta pisteet kokeilunhalulle.

Kesiah said...

Mukavaa päivää myös sinne suuntaan, vaikka iltaan päin taitaa tämä päivä olla jo kallistumassa.

inkivääri said...

Me syötiin tytön kanssa jätskit Naantalin rannassa, auringon porottaessa selkään. Kunnes hoksasin, ettei 3-wee syö isoa jätskiä yhtä nopsaan kuin se sulaa ja söin siis kahta jätskiä. Ja kylmähän siinä tuli. Villatakkia vaan päälle ja lisää jätskiä naamaan.
Hauskaa loppupäivää!

violet said...

Lapsena minä kokeilin banaanijäätelöä ja HK:n sinistä (kylmänä) - ja tykkäsin!
Haukkasin aina palan makkaraa ja sitten jugurttia päälle.

kataliina said...

Minä syön maksamakkaraa ja sinappia ruisleivän päällä. Aivan taivaallista vaikka näyttääkin joltain mitä saattaisi löytyä vastasyntyneen vaipsta ;)
Hyvää päivää sinnekin vaan!