Thursday, June 12, 2008

Ottaen huomioon että melkein inhoan housujen ompelemista, näiden ompelu sujui melko kivuttomasti. Ongelma kierrätysmateriaalien käyttämisessä (vanhat pyjamahousut) on usein se, etteivät ne oikein sovi aina keskenään. Siis kun väsään Liisulle housut, ei löydykään sopivaa paitaa. Yksivärisiä kankaita/vaatteita on hankala löytää kirpparilta.
Pants for Liisu. made of old pyjamapants. A problem with using recycled materials: not much one coloured stuff available. It´s hard to find matching pieces of clothing for her anymore! So many different patterns and colours.
Uimarit uivat! Juu! Pysyvät pinnalla ja etenevät! Koulu loppuu huomenna ja opet saavat olla ylpeitä oppilaistaan.
The swimmers swim! Yes! They don´t sink and actually do move forward! The swimschool ends tomorrow and the teachers can be proud of their pupils.
Löysin jotain jännittävää kotimatkalla.
Found something interesting on the way home.

Ja taiteiljan (jonka nimeä unohdin kysyä! Olen ääliö! Kertokaa kuka hän on jos tunnette!).
And found the artist (Who´s name i forgot to ask! How dum can one be! Me stupid, you Tarzan.)
Turun taideakatemia ja Turku energia sijaitsevat vastapäätä toisiaan ja ovat nyt järjestäneet tämän mahtavan jutun. 16 sähköpönttöä maalataan 4 taiteiljan voimin. Eli noilla kulmilla on nyt jännittäviä sähköpönttöjä! Mahtavaa!
This is a co-operation between Turku art academy and Turku energy (power, elecricity, yeah), wich locate next to each other. 4 young artists will paint 16 elecricity cubes (?) near by. I love this thing. Sometimes my town is just awesome. Go see what the wonderful bookbinder/artist/ very nice person kaija from paperiaarre has to tell about Turku and other things at poppytalk. She mentioned puhti there also. I´m blushing.
Aika vinhaa keinuntaa.
Ja hei, menkää katsomaan mitä paperiaarteen upean, mahtava, taitava, kirjansitoja/taiteilija Kaija kertoilee Turusta ja muista kivoista (puhtikin mainittiin, punastun!) poppy talkissa.
Ja siellä paperiaarteessa on "give away", anteeksi, pää ei taivu nyt suomentamaan tuota. Mutta sinne siis!

11 comments:

Liivia said...

Ihanaa, mahtavaa, inspiroivaa, kaikki!
Symppaan tuota taiteilijaa ja Liisun pöksyjä, ja tossuja.

violet said...

Puhti on saanut ansaittua huomiota! Hyvä Puhti!
määkin osallistuin muistikirja-arvontaan koska minusta ne on kaikki niin hemmetin taidokkaasti tehtyjä, että mieluusti yhden omistaisin.

Anonymous said...

Minä menin eilen sattumoisin sinne Poppy Talkiin. Se on mun suosikkilistassa, mutta käyn ehkä pari kertaa kuussa. Arvaa kun yllätyin ja ilahduin kun Puhti tuli ensimmäisenä vastaan. Mahtava juttu!!

Hienoa myös tuo sähkömööpelitaide.

heli said...

mäkin haluan isona olla isoinpapu.

Anne said...

Nuo sammakkotossut ovat ihan mainiot!

tiuku said...

upeita taiteilijoita ja töitä sähkötolpissa, aika maino ylläri varmaan. Joskus törmäsin (kaupungissa jota en muista) erikoisiin kaivonkansiin. Täällä Lahdessa on jokin tempaus ja kaupungille on siroteltu lehmäpatsaita??!

Solveig said...

Kävin lukemassa kirjoituksen. Se oli kyllä mukava. Onnittelen huomionosoituksesta. Se on kyllä paikallaan, ja oikeassa osoitteessa.

Minä taas tykkään housuompelusta, mutta paidat saavat epätoivon partaalle.

mänttipälli said...

Taiteilija on nimeltään Paula Salmikangas. Tämän päivän Turun Sanomat uutisoi taideprojektista ajassa-sivulla (ainakin netissä). Tuollaista kaupungin koristelua pitäisi tehdä enemmänkin. Jotkut sitä tekevät ilman viranomaisten lupia, ja niin sitten hienojakin juttuja joskus asukkaiden harmiksi pestään pois tai maalataan piiloon.

Ja sitten menen Poppy talkia lukemaan.

Liivia said...

Niin ja iloitsen kovasti tyylikkäästä esiintymisestäsi Poppy talkissa! Katsoin vasta nyt, kun viimeksi jäi jostain syystä kesken.

Vintage living said...

Ihana idea maalata sähkökaapit!! Toivottavasti kukaan ei sotke niitä.

hiisa said...

Voi kun meillä täällä Mansessakin olisi tuollaisia sähkökaappeja... Kaupunkikuvan kaunistaminen ja mielenkiintoiseksi tekeminen on kyllä haaste.