Monday, June 30, 2008

tavaroita / stuff

Pyöräily kaksivuotiaan kanssa (pyörän työntäminen ympäri pihaa) on paljon hauskempaa kun pyörässä on näin mainio peili.
Pitkästä aikaa kirpparilla. Etsin kankaita, ei oikein löytynyt. Onneksi vähän muuta pientä. Klikatkaa nappikuvaa, niin voitte ihailla noita häkellytäviä kangasrullanappeja lähemmin. En yleensä ikinä löydä nappeja. Iloitsen.
Korkkaamaton pitsipakkaus. Ja miten hieno! Tästä lähtien varmaan ompeleen tuollaisia kuningattarenhameita. Voi olla etten henno avata pakkausta ikinä. Mitä kauniimpaa siitä muka enää voisi saada aikaan!
Vanha matkalaukku leluille, kirja minulle (siinä on kuva mäyrästä!), ja mainio palapeli kaikille kiinnostuneille.
Piknik-peittokin löytyi. Maksoi euron. Sopiva hinta. Nyt kun saisi tämän maanantaiväsymyksen ja tylsyyden karkoitettua, niin ehkä alkaisi eväsretkivaihdekin löytyä oikeasti. Kummalliset kesämaanantait. Olen ihan poikki.
Biking with a two year old ( pushing the little bike around the yeard) is much more fun when there´s such a great mirror in the bike.
We were at the fleamarket. Did not find fabric, but something small and nice. That lacepackage is so wonderful, i will probably never open it. And those buttons make me superhappy, since i usually never find them in fleamarkets. And the fabricrollbuttons are just so pretty.

9 comments:

minja said...

Onnittelut hienoisa löydöistä! Piknik-peitto on mahtava ja mikä hinta!!

hannna said...

hienoja asioita. tuo pitsipakkaus on ihan uskomaton. tosi pitsinen hame voisikin olla hieno pienellä ihmisellä. meidän piha on vähän liian muhkurainen pyöräilyyn. ja pyörä vähän liian iso, sopiva ihana pieni valkoinen Graziella varastettiin skattan sisäpihalta juuri ennen muuttoa. peili hankintalistalle!

Liivia said...

Uskomattoman hienot löydöt!

Pitsipakkaukset tosiaan, huohotan.

Anonymous said...

Hienoja kuvia ja hienot löydöt! Pitsipaketti on häkellyttävä, vau!

Tiukunen said...

Ihania löytöjä! Pitsipakkaus on todella kaunis ja piknik-peitto suorastaan yllyttää ryhtymään samantien eväskorin täyttöpuuhiin. :)

Meiltä löytyy muuten tuollainen samanlainen pieni punainen matkalaukku; kirpputorilöytöjä sekin.

Sari said...

Hienoja hommeleita ! Poikki olen minäkin, ja ruttasin jalankin suoraan sanoen paskaksi. Ontuen pitäisi päästä kouluun vielä yksi päivä. Keskiviikkona nostetaan kytkintä . Vai miten tuo nyt sanotaan, kun ajokorttiakaan ei ole.

Kanerva said...

Oooh, mitkä löydöt.

Soile said...

mahtavia löytöjä! varsinkin nuot pitsipakkaukset. Miksi oi miksi täkäläisillä kirppispöydillä on niin tylsiä juttuja? tai minä sitten käyn väärissä paikoissa.

isoinpapu said...

Sari: voi ei, koita kestää! KOhta Suomessa! Jännää!

Soile: En yleensä löydä mitään erityisen hienoa. Ja en kyllä nytkään löytänyt sitä mitä etsin :) Tuo pitsipakkaus oli aivan yllättävä hienous. Häkellyn vieläkin.