Friday, July 18, 2008

aika iso pää / rather big head

Tämä kieltämättä epätavallisen isopäinen keppihevonen on kylvänyt kauhua ja ihastusta perheessä. Vanhin lapsi, poika( en voi kyllä millään sanoa mies, vaikka täysikäinen onkin) N pelästyi pollen ensivierailua melkoisesti, Liisu ei jaksa leikkiä hummalla koska painopiste on niin outo, mutta neiti S rakastaa häntä varauksetta. Onnistuin tekemään jotain mikä synnyttää voimakaista tunteita. Minua naurattaa.
This rather bigheaded pony has causes lots of different emotions around the house: fear, frustration ans unconditional love. Liisu cant play with the horsie cause the head is too heavy, but miss S ( ofcourse) loves the horse with her whole heart.
Siellä he ratsastavat kohti uusia seikkailuja.
There they ride towards new adventures.
Olemme harrastaneet paljon kotiseutumatkailua, suosittelen, ja löysimme aamulla häkellyttävän marjapaikan: mustikoita, vadelmia, punaherukoita ja mikä parasta, todella paljon metsämansikoita! Mustikat ovat aika vähissä, niitä esiintyy paikoitellen, mutta yksi runsaampi mätäs riittää sopivasti pääsemään makuun ja sotkemaan naamat.

We have been making short nature trips in our own nearforests, and found the best ever berryplace this morning: blueberries, red currants, raspberries and best of all, wild strawberries. The draft. äh not draft but drought (what ever, i mean dryness) earlier this spring or the cold a bit later destrouyed lots of blueberry this year, but there is enough of them to taste and mess our faces.

13 comments:

UnnAn Unelmia said...

Huh! Onneks ette oo kokonaan lomalla;) On jotain lukemista päiväuni aikaan! Symppis keppihevonen, kauneus on katsojan silmissä-onnentyttö NeitiS!

heli said...

onpa hulvattoman näköinen heppa! kadehdin marjamättäitä. meillä on tässä metsä, jossa taitaa olla ainakin mustikoita, mutta on myös paljon koiria ja vanhoja pervoja ja loppujen lopuksi autotiekin aika lähellä joka suunnassa.

hannna said...

sun edellinen posti muistutti mua mustikoiden olemassaolosta (mahdollisesta) ja tuosta pihalta löytyikin, saatiin piirakkatarpeet. sitten tulikin yllätysvieraita, piirakan reunat vähän kärähti uunissa, mutta hyvää oli. niin kiitti sulle!

Anonymous said...

It's a lovely little horse and beautiful nature :)

Joola said...

Mitä mitä, olet jo takaisin! Huomasin Liivialta, että olet sittenkin maisemissa. Ajattelin, että vasta elokuussa kannattaa kurkkia.

Ei mutaa syksyyn enempää kuin perusmeininkiin kuuluu. Etsitään niitä valoja joukolla. Uusi kevät on siellä jo odottamassa.

Oletko nähnyt kirjaa Lasten Aurinkovuosi - Opas ekologiseen lastenkulttuuriin. Suosittelen. Siinä jotenkin ihanasti kirkastuu se, että elämää voisi lineaarisuuden sijaan koettaa elää vuodenaikojen syklissä, ympäri, ympäri, ympäri. Ei enempää, mennään pyörryksiin.

Heppa on mainio. Asiaahan minä täällä höpäjän.

Tiina said...

Ihanan hassu heppa! Eppa eppa! Arvaas oliko ihana löytö uuden kodin pihalta kun löysin ison rypäksen metsämansikoita. Neitokainen oppi heti, että niitä saa syyä. Tosin on pitäny vähä toppuutella, kun raa'atki mennee :)

Ikkunassa said...

Minäkin jo kaipailin takaisin. Olen seurannut blogiasi jo pitkään, mutten ole kommentoinut... =)

Hauska heppa!!! Ja ihania luontokuvia!

tiuku said...

Kerrassaan maino suuripäinen hepo! Aika jännittävää kuinka erilailla lapset ja ihmiset ylipäänsä tykkäävät asiosta.Kuva neiti S hevosineen herkistää heti hymyn huulille. Ihana onnen tyttö!

Metsäseikkailut ovat mainioita, minulla vain on aina vaikeutena löytää sellainen sopiva metsä. Tuntuu että tulee vain sellaisia tiheitä korpia tai kuivia mäntymetsiä vastaan.
Mustikoita en ole muuten nähtnyt yhtään missään?! Ei kai se mustikka aika ihan vielä ole?
Kun olisin ajatellut mennä metsään poimimaan kopat täytee mustikkaa, viime kesänä oli niin hulvattoman hauskaa, ja lapsilla suut sinisenä!

minja said...

Heppa on hurmaava!!

Ja nyt rupesi tekemään mieli metsään marjoja etsimään :)

Liivia said...

ISO WAU!!!

Solveig said...

Kotiseutumatkailu kunniaan! Löytyy yhtä sun toista kivaa.

joska said...

Tää sun blogi on yksi parhaista. Annoin tunnustuksenkin blogissani. Ota mukaan jos haluat.

mieke willems said...

what a nice blog you have! just found it, but we're happy about that!
best,
veronik and mieke