Thursday, July 03, 2008

lisää lätsiä / more hats

Uusia lätsiä Tukholmaan. Ovat käyneet hyvin kaupaksi. Tykkään tuosta mustakeltaisesta yhdistelmästä. Ampiaislätsä! Myös sininen vuorikangaskin on mieleinen. Siinä on ilmalaivoja!
New hats for stockholm. They sell well there, I´m happy! I like that black-yellow combination a lot. A beehat.
Valkoinen lätsä on pitkälippainen kokeilu Liisulle. Ajattelin että olisi jotenkin lempeämmän oloinen kuin riiviöreipas lyhytlippainen. Mahtaisiko vaikuttaa lapsen käytökseen? Heh.
The white one is a prototype/ experiment with much longer peak, for Liisu. Kind of a more tender/peaceful version of the wild-rascal-active-hat. Wonder if it effects the child´s behaviour? Heh.
Sopii mainiosti myös neiti S:lle.
It does fit miss S very nicely also.

12 comments:

Iinu said...

Tuo mustakeltainen on kyllä ihan huippu!
En ihmettele, että käyvät kaupaksi...

Meininkäinen said...

Uskomattoman upeita! Mistä näitä oikein saa ostaa? ;)

Annele said...

Noita ihania lätsiä saa ostettua Tukholmasta, Hammarbyhöjdenin T-bana-aseman lähellä olevasta pienestä funflowerkids- kaupasta, Konsumkauppaa vastapäätä.... ; )

Solveig said...

Ihania lippiksiä. Olen montamonta kertaa aikonut ommella tytölle lippiksen. Ompelemasi lippikset ovat inspiroineet.

tiuku said...

iiihania! ehdottomasti tykkään tuosta pitkä lippaisesta, ei ole kuten sanoit riivio reipas. Mistä ihmeestä taiot näitä, omasta päästä vai muokkaillen kaavoja? Nostan sinulle hattua, taitava olet!

isoinpapu said...

Mulla on tähän oma kaava, joka on saanut innoitusta kaikista näkemistäni lippiksenkaavoista, jotka taas ovat melko samankaltaisia kaikki. Oletan tämän olevan sellainen universaali yleislippis.

JOssain tämän blogin uumenissa, tuolla viime vuoden keväällä on tähän ohje, siis sellainen kuvakooste lippiksen teosta. Ei oo kamalan vaikea, vaikka kuvissa ehkä näyttääkin ihan sekoilulta.

Tiukunen said...

Ihania! Tuo mustakeltainen on suosikkini.. :)

david santos said...

Excellent post!!!
Have a nice weekend.

minja said...

Sinulle on mailia :)

Liivia said...

Mustavalkokeltainen on ihana! Mutta myös valkoinen!

Hienoa että kauppa käy lätäkön takana!

kataliina said...

Lätsäsi ovat aivan ihastuttavia!

heli said...

tämä aikuinenkin haluaisi pitkälippaisen. luulisi liisun rakastavan pitkälippaistaan, kun teillä kerran on mielipide-eroja sen suhteen, kuinka syvällä päässä lakin tulee olla.